İsviçre Postası Aralık ayında 18 milyon koli teslim etti


Teknolojinin gelişmesi ve dünyanın küçük bir köy haline gelmesi bazı geleneklerin önüne geçemiyor. İsviçre posta servisi Die Post, Aralık ayının başından Noel tatili öncesi 24 Aralık'a kadar 18 milyon koli teslimatı yaptığını açıkladı.

Noel ve yeni yıl için hediyeleşmenin anlamını yitirmeyen İsviçrelilerin sadece Aralık ayında yıl başına kadar ülke içinde gönderilen kargo sayısının 20 milyona ulaşması tahmin ediliyor.

Noel bayramının içinde bulunduğu Aralık ayı posta hizmetlerinin en yoğun yaşandığı dönem olarak biliniyor. Bu dönemde fazla mesai uygulamasına geçen İsviçre postası özellikle Cumartesi günleri tam mesai yapıyor. İsviçre'de üç ana dağıtım merkezi Daillens (VD), Frauenfeld (TG) ve Härkingen'de organize olan Posta İşletmesi Noel bayramından önceki haftada, günde bir milyon kargonun adresine ulaştırıldığı bilgisini paylaştı.

Aralık ayının başından itibaren 24 Aralık'a kadar 18 milyondan fazla postanın teslimatını yaptığını açıklayan Die Post, yeni yıla kadar bu rakamın 20 milyona ulaşmasını bekliyor.

Yıllık cirosu 10 milyar İsviçre Frangını bulan Die Post'un 2015 yılında adrese teslim gerçekleştirdiği ürün sayısının 2 milyar adeti geçmesi bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber İsviçre Postası Aralık ayında 18 milyon koli teslim etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER