İTSO'dan gıda üreten üyeleri için 8 günlük eğitim programı


Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeleri için 8 gün sürecek eğitim programı düzenleyecek. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın mali desteği ile yürütülen "Gıda Sektörü için Kalifiye ve Etkin Yöneticiler Yetiştirme" projesi kapsamında düzenlenecek eğitim programından İTSO üyeleri ücretsiz yararlanacak.

Eğitim programına ilişkin bilgi veren İTSO Başkanı Metin Anıl, gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin işletmelerinde ulusal ve uluslararası standartları etkin olarak uygulamalarını hedeflediklerini söyledi. Anıl, üyelerinin gıda güvenliği konularında bilinçli olmaları, rekabetçi, kaliteli üretim modellerini uygulamaları ve işletmelerinde profesyonel yönetim anlayışını geliştirilmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Eğitim programı sonrasında gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin sektördeki konumlarını daha da güçlendireceklerine inandıklarını ifade eden Başkan Metin Anıl, "Üyelerimizin yoğun rekabetin yaşandığı günümüzde maliyetlerini düşürmesi amacıyla BEBKA desteği alarak Gıda Sektörü için Kalifiye ve Etkin Yöneticiler Yetiştirme Projesi yürütüyoruz. 19 Kasım -2 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak eğitim programına işletmelerdeki üst ve orta düzey yöneticiler ile yönetici adaylarının katılımını bekliyoruz" dedi. Başkan Anıl, eğitim programı için kontenjanın sınırlı sayıda olduğunu da belirterek eğitim programına katılmak isteyenlerin 17 Kasım 2015 Salı günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini de kaydetti.

Öte yandan saat 09. İle 177 saatleri arasında yapılacak eğitimlerde takvimin şu şekilde olacağı bildirildi:

19 Kasım 2015 Perşembe günü Etkin Yöneticilik ve Liderlik. 20 Kasım 2015 Cuma günü Hedeflerle Yönetim ve Süreç Yaklaşımı. 23 Kasım 2015 Pazartesi günü Toplantı Yönetimi, Sunuş Teknikleri ve 5 S Düzeni. 24 Kasım 2015 Salı günü Motivasyon ve Stres Yönetimi. 27 Kasım 2015 Cuma günü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi. 30 Kasım 2015 Pazartesi günü Uygulamalı BRC Global Gıda Standardı ve HACCP. 1 Aralık 2015 Salı günü, Uygulamalı BRC Global Gıda Standardı ve HACCP. 2 Aralık 2015 Çarşamba günü de ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi.
CİHAN
<< Önceki Haber İTSO'dan gıda üreten üyeleri için 8 günlük eğitim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER