İzmir'de suç makinesi üç kişi yakalandı


İzmir ve Manisa'da birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı ileri sürülen, ayrıca poliste çok sayıda suç kayıtları bulunan üç kişi yakalandı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde işyerlerinden altı hırsızlık vakasıyla ilgili olarak Çiğli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerini inceledi. Bunlardan, zanlıların G.A. ve S. Y. olduğu tespit edildi. Geçen salı sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlma bu iki zanlı yakalandı. Araştırmada, şahısların Bornova, Aliağa ve Urla ilçeleriyle Manisa'da birçok hırsızlığa karıştığı tespit edildi. Haklarında kanuni işlem başlatılan G. A. isimli şahsın 25 suç kaydı bulunduğu, 17 dosyadan arandığı ve yoklama kaçağı olduğu, S.Y. isimli suça sürüklenen çocuğun ise 14 suç kaydı bulunduğu, 13 hırsızlık suçundan ve kayıp şahıs olarak arandığı tespit edildi. Her iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Karabağlar, Balçova, Karşıyaka ve Buca ilçelerinde sekiz evden, kapı kilitlerini kırmak suretiyle hırsızlık vakalarına karıştığı ve 11 dosyadan arandığı tespit edilen T.İ. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı T.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de suç makinesi üç kişi yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER