Japonya'dan Nilüfer'e kardeş personel


Bursa Nilüfer Belediyesi ile Tokai Belediyesi arasında gerçekleştirilen personel değişimi programı kapsamında Bursa'ya gelen Hiroyuki Kawasaki, çeşitli çalışmalarda bulunacak.

Nilüfer Belediyesi'nin 2007 yılından beri kardeş şehri Japonya'nın Tokai Belediyesi'yle kurumsal birlikteliğin geliştirilmesi ve yeni projelerin üretilmesi için personel değişiminin bu yıl altıncısı gerçekleştirildi.

Tokai Belediyesi'nde 4 yıl Afet Önleme ve Kriz Yönetimi Uzmanlığı yapan ve şuan yangın söndürme biriminde çalışan Hiroyuki Kawasaki, program kapsamında Nilüfer Belediyesi'ne geldi.

Nilüfer Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi'nde 6-25 Aralık tarihleri arasında çalışacak Hiroyuki Kawasaki ilk olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.

Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki'nin Başkan Bozbey'e gönderdiği mektubu ileten Kawasaki, yaşadığı kent hakkında da Başkan Bozbey'e bilgi verdi.

Nilüfer'de Sivil Savunma Uzmanlığı biriminde görev almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Hiroyuki Kawasaki, yeni projelere birlikte imza atmanın yanı sıra, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak istediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Hiroyuki Kawasaki'yi Nilüfer'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Hiroyuki Kawasaki ile sivil savunma ve depreme yönelik çalışmalar hakkında deneyim aktarımları yapılacağını kaydetti. Hiroyuki Kawasaki, 25 Aralık'a kadar Nilüfer Belediyesi'nde çalışmalara katılıp incelemelerde bulunacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Japonya'dan Nilüfer'e kardeş personel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER