Kadınlar Euroleague Final Four programı belli oldu


Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde 15-17 Nisan tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenecek FIBA Kadınlar Euroleague Final Four'un programı kesinleşti bilet satışları ise 31 Mart Perşembe günü başlıyor.

Final Four'da temsilcimiz Fenerbahçe ile Rusya'dan iki, Çek Cumhuriyeti'nden de bir takım kupa mücedelesi verecek. 15 Nisan Cuma ve 17 Nisan Pazar günü oynanacak maç biletlerinin satışının da ayrı ayrı yapılacağı bildirildi. Her maç gününe ait alınan bilet, o gün içerisinde oynanacak olan iki maçı da kapsayacak.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre Final Four biletleri için kişi başı alınabilecek bilet sayısı '1' olarak belirlenirken, bilet alımında TC kimlik numarası sorgulaması yapılacak ve salon girişlerinde kimlik ve bilet kontrolü yapılacağı bildirildi. Bilet ve kimlik bilgileri uyuşmayan taraftarlar salona alınmayacak.

Bu arada Final Four'un maç programı da belli oldu. Buna göre 15 Nisan 2016 Cuma günü saat 17.00'de Çek Cumhuriyeti'nden USK ZVZ Prague ve Rusya temsilcisi UMMC Ekaterinburg karşı karşıya gelirken saat 20.00'de de temsilcimiz Fenerbahçe, bir diğer Rus temsilcisi Nadezhda Orenburg ile mücadele edecek.

Final Four'un ikinci günü olan 17 Nisan 2016 Pazar günü ise saat 14.00'te bir önceki günün mağlupları karşı karşıya gelirken, saat 17.00'de de bir önceki günün galip takımları şampiyonluk mücadelesi verecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Kadınlar Euroleague Final Four programı belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER