Kadri Cemil Yiğit'ten Star'ın 'saçma' haberine kapak gibi cevap!

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan teröristi daha ilk dakikalarda internetteki resminden tanıyarak ismini deşifre eden istihbaratçı Kadri Cemil Yiğit, Star Gazetesi'nin manşetine cevap verdi.

Kadri Cemil Yiğit'ten Star'ın 'saçma' haberine kapak gibi cevap!

İstanbul Emniyeti'nde yıllarca sol örgütlerle mücadele eden uzman ekibin içerisinde yer alan ve 22 Temmuz Sahur Operasyonu'nda gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra meslekten atılan Polis Şefi Kadri Cemil Yiğit, Hükümete yakın Star Gazetesi'nin manşetine cevap verdi. Star'ın savcıyı şehit eden teröristin kimliğini açıklayan polisi, suç işlemiş gibi göstermesi de dikkat çekici bulundu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan teröristi daha ilk dakikalarda gözünden tanıyarak deşifre eden deneyimli istihbaratçı Kadri Cemil Yiğit, büyük ses getirmişti.

Hükümete yakın Star Gazetesi bu başarıyı komedi gibi bir haberle gölgelemeye çalıştı ve teröristi deşifre etmesini, “DHKP-C listesini emniyetten kaçırdılar. Teröristi uzmanlıktan dolayı değil, listeyi aldıkları için deşifre ettiler” iddiasında bulundu. Star, ayrıca Kadri Cemil Yiğit'i “DHKP-C masasında çalışan eski polis” diye tanıttı.

Kadri Cemil Yiğit, Star'ın bu 'saçma' haberine Twitter'deki hesabından cevap verdi.

Yiğit Twitter hesabından şunları yazdı;

1-Bir kere daha anladım ki haramiden "Para ve Makam" alanlar bu ikisi dışındaki bütün değerlerini kaybediyor. Bakın!

2- Harami bürokrasisi ve medyası rezil olmaktan hiç korkmuyor! İftira atmaktan hiç çekinmiyor! Çünkü sahipleri de gücünü bunlardan alıyor!

3- Bir istihbaratçının aylarca arayıp, yakalatıp,cezaevine gönderdiği teröristi tanımak için arşive ihtiyacı olduğuna sadece haramdan beyni sulanmış gazeteci ve ona bu haberi yaptıran, tek özelliği memleketi yakarken, hırsıza çanak tutmak olan "çakma istihbaratçı" inanır.

4- Kim bilir nasıl da sevindiler çakma istihbaratçılar,o paçavradaki müptezeller " ne demek lafı mı olur? Yazar basarız " dediklerinde!

5- Ha! Arşiv derken bütün teşkilata dağıtarak adeta onlara ezberletmeniz gereken "eylemci listesini" kastediyorsanız içinizde kalmasın Vallahi onada bakmadım yemeğimi yiyorken internetteki resmi gördüm sadece çatalımı bırakıp tekrar baktım. Benim arşivim kafamın içinde!

6- Onuda istediğim yere götürürüm ne sizden ne de HaramŞah'ından izin istemem!  Çok istiyorsanız gelin alın. " Vatan Sağolsun! "

Haddim olmayan şeylerle anılmaktan sana sığınıyorum Allah'ım. Ne olur bizleri dosdoğru kıl.
<< Önceki Haber Kadri Cemil Yiğit'ten Star'ın 'saçma' haberine kapak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER