Kafkas: Kayserispor, her takımı yenecek güce ve potansiyele sahip


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve bunu atlatacaklarını ifade ederek, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da "Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Bu maçta bizim için önemli. Biliyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kaysersipor her takımı yenebilecek güce ve potansiyele sahiptir." dedi.

Kayserispor'un teknik patronu Tolunay Kafkas, Kayserispor Kulübü Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu ile birlikte Fenerbahçe maçı öncesinde kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Tolunay Kafkas, toplantıda açıklamalarına Ankara'daki saldırıyla başlayarak, saldırıda hayatlarını kaybedenlerden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.

Kafkas, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Saldırıya ölen insanlarımız var. Ölenlere Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Kafkas, takım olarak lige zor bir süreçte başladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Ligin ilk üç haftasında iyi görünüyorduk. Son haftalarda istediğimizi sonuçları alamadık. Bu süreçte bir takım bir şeyler oldu. Bunlara değinmek istemiyorum. Bu süreçten çıkabilecek gücümüz, karakterimiz ve her şeyden öncede kavgacı kimliğimiz var. Kavgacı kimliğimizi yanlış anlaşılmasın. Bu süreçten çıkabilecek her türlü güce sahibiz. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ligin henüz 7'inci haftası. Başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulu ve futbolcular olarak birlik içindeyiz. Zor süreçten çıkabileceğimiz durumdayız."

Geçen haftaları değerlendireren Kafkas, "Takımın genel durumu itibarıyla baktığımızda kazanabileceğimiz maçlar vardı" diyen Kafkas, "Oynadığımız maçlarda kaybetmeyi çokta hak eden Kayserispor yoktu. Bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Bu şehir güçlü bir şehir. Güçlü insanlar. Herkes rahat olsun. Taraftarımıza da söylüyorum. Bize pozitif destekleri bizi motive ediyor. Bu takım yaşanılan sıkıntılardan çıkacaktır." diye konuştu.

Fenerbahçe maçı öncesinde takım kadrosu ile ilgili de bilgiler veren Tolunay Kafkas, sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını anımsatarak, "Bu maçla ilgili artık rakibi tartacak biçecek bir şeyimiz yok. Sahada kazanmak için her şey yapacağız. Kim olursa olsun. Orta sıralara, yukarı doğru çıkmak istiyoruz. Bu takımın bunu yapacak gücü var. Her takımı yenebilecek güçte ve potansiyele sahip. Sahaya yansıtmaya çalışacağız." dedi.

Bir gazetecinin, "Yedek tribünü önünde eskiye göre daha sakin duruyorsunuz. Heyecanınızı kaybettiniz mi?" şeklinde soruya da yanıt veren Kafkas, "Hırsımdan, heyecanımdan bir şey kaybetmedim. Yaşınız ilerleyince biraz daha olgunlaşıyorsunuz. Kendinizi kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Yaptığınız hareketler dışardan bakınca çokta hoş gözükmüyor. Aslında insanlar bu heyecanı yanlış anlıyor. Ben heyecanımı, hırsızımı kaybetmedim. Biraz daha sakin olarak bunu yapmaya çalışıyorum." şeklinde konuştu.

Kayserispor ligin 8'inci haftasında 18 Ekim Pazar günü saat 17.00'da Fenerbahçe ile Kadir Has Stadında karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Kafkas: Kayserispor, her takımı yenecek güce ve potansiyele... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER