Kamu Hastaneler Birliği bilgilendirme toplantısı yaptı

Kamu Hastaneler Birliği bilgilendirme toplantısı yaptı

Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği (OKHB) Genel Sekreteri Uz. Dr. Cem Uraldı tarafından il yöneticilerine yönelik sağlık tesislerinde yapılan çalışmalar ve yenilikler konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

OKHB'nin kurulduğu günden bu güne Osmaniye il genelindeki çalışmalar hakkında brifing veren Genel Sekreter Uz. Dr. Cem Uraldı, "Birliğimize bağlı Osmaniye, Kadirli, Düziçi Devlet Hastaneleri ve Osmaniye - Kadirli Ağız Diş Sağlığı Merkezlerimizde rutin çalışmalarına devam etmektedir. KHB olarak halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Osmaniye Ağız Diş Sağlığı Merkezimiz, Osmaniye Devlet Hastanesi ana binasına taşınan kadın, doğum, çocuk ve yeni doğan servislerimiz, tadilatı tamamlanan yoğun bakım ünitelerimiz halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Osmaniye Devlet Hastanesinde açılan anjiyo birimi, KVC yoğun bakımı ve diğer sağlık tesislerimizdeki yenilikler ve projeler çıkartılan iş planı çerçevesinde yürütülmektedir." diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısına Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Vali Yardımcısı Alperen Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Cingöz, OKHB Genel Sekreterliği tıbbi, idari ve mali hizmet başkanları katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kamu Hastaneler Birliği bilgilendirme toplantısı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER