Kaptan Kartal AKP-HDP kavgasının sebebini anlattı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

Kaptan Kartal AKP-HDP kavgasının sebebini anlattı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın çözüm sürecine yönelik son dönemdeki söylemlerini hatırlatarak bazı açıklamalarda bulundu. "Seçim yaklaştıkça oylarının düştüğünü gören AKP ve HDP kendi tabanlarını toplama adına kavga mesajı veriyor. Çözüm süreci çok iyi bir şeymiş gibi sunulup bozan biz değiliz kavgası yapıyorlar" ifadelerini kullanan Kartal, şöyle devam etti;

AKP-HDP ÇÖZÜMÜ BOZAN BİZ DEĞİLİZ KAVGASI YAPIYOR

Selahattin Demirtaş, "Milliyetçiler aptal değil" demiş elbette ki değil Demirtaş, sizler de PKK, Kandil, KCK ve İmralı ile bir ilişkimiz yoktur açıklaması yapın ve aptal olmadığınızı gösterin. 
Yalçın Akdoğan,"Kandil çözüm sürecini zehirlemiştir" diyor, iyi de "Gerekirse baldıran zehri içeriz" diyen sizler değil miydiniz? Seçim yaklaştıkça oylarının düştüğünü gören AKP ve HDP kendi tabanlarını toplama adına kavga mesajı veriyor. Çözüm süreci çok iyi bir şeymiş gibi sunulup bozan biz değiliz kavgası yapıyorlar. Medya önünde kavga edip kapalı kapılar ardında neler konuşulduğunu milletten gizliyorlar.

'BBP'NİN SÖYLEMLERİNİ DİLLENDİRMEYE BAŞLADILAR'

Bu çözüm süreci kapsamında açıklanan 10 madde de Kürt kardeşlerimizin sorunları ile alakalı bir tane çözüm yok ama Kandil'in İmralı'nın sorunlarını çözmek adına her şey var.
BBP'nin oylarının yükseldiğini görenler bizim söylemlerimizi dillendirmeye başladılar. Evet biz diyoruz ki, "Kürt sorunu yoktur, Kürt kardeşlerimizin sorunları olabilir bu sorunların da muhatabı olan Kürt kardeşlerimizdir ve onlarla çözülür" söylemlerimizi şimdi dile getirmeye başladılar. Bunu söylüyorlar ama PKK ve İmralı'yı saf dışı bırakacağız, PKK ile mücadele edip bitireceğiz ve Kürt kardeşlerimizle oturup ekonomik, sağlık, eğitim ve kültürel haklarını ve sorunlarını çözeceğiz diyemiyorlar. 

'3 YILDIR YAŞADIKLARIMIZ...'

Yani AKP, BBP'ye yönelen oyları, % 6,5 oyu olan HDP ise medyayı ve bazı demokrat görünen bölücüleri arkasına alarak barajı geçme hesapları yapıyor. Bunu da AKP ile  kayıkçı kavgasına dönüştürüp buradan siyasi bir nema elde etmeye çalışıyorlar. 3 yıldır yaşadıklarımız seçim sonrasında ülkemizin başına gelecekleri net ortaya koyuyor ve BBP olarak 7 Haziran da TBMM ye girecek bu oyunların tamamını bozacağız Allah'ın izni ile.

<< Önceki Haber Kaptan Kartal AKP-HDP kavgasının sebebini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER