Kardemir Karabükspor Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdı


2014-2015 sezonunda Süper Ligden PTT 1. lige düşen Kardemir Karabükspor 2015-2016 sezonunda takımın başına tecrübeli teknik direktör Hüseyin Kalpar'ı getirmiş idi. Kendi sahasında Altınorduspor ile berabere kalan Kırmızı-Mavililer Kalpar ile yollarını ayırdı.

2015-2016 PTT 1. ligde mücadele eden Kardemir Karabükspor Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Mavililer sezon başında hedefini tekrar Süper Lig olarak belirlemişdi. Ligin oynanan 6 haftasında 3 galibiyet 2 beraberlik bir de mağlubiyet alarak puanını 11 yaptı. Ligin 5. sırasında yer aldı.

Kardemir Karabükspor resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Teknik direktör Hüseyin Kalpar ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Kulüp yönetim kurulu olarak kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz." denildi.

Kulüp Başkanı Feridun Tankut ise kendilerini hedeflerine götürecek bir Teknik Direktörü takımın başına getireceklerini belirtti.

Öte yandan Kırmızı-Mavili yönetimin Okan Buruk, İrfan Boz, Uğur Tütüneker, Ziya Doğan gibi bir çok teknik direktörler ile görüşüldüğü öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER