Çökme operasyonu aralıksız devam ediyor

Hizmet Hareketi ve sevenlerine zulüm ve hukuksuzluk devam ediyor.

Çökme operasyonu aralıksız devam ediyor

Delil dahi olmadan hiç bir gerekçeye dayanmadan hukuksuz zulme devam ediliyor.

İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği'nin imzasıyla gerçekleşen algı operasyonunda polis ekiplerinin atama için, yetkilendirilen görevlilerle birlikte holdingin binasına girdiği bildirildi.

Kaynak Holding’e kayyım atanmasının ardından holdingin Bağcılar’daki merkez binasına çok sayıda polis geldi. TOMA‘larla birlikte gelen yaklaşık 200 polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. Kayyım olarak atanan kişilerin holding yöneticilerini bekledikleri belirtildi.

Türkiye'nin en saygın kurumlarından olan ve bünyesinde 8 bin 53 çalışan; 20 şirket, 1 vakıf ve bir de dernek barındıran Kaynak Holding'e de kayyım ataması gerçekleşti.

KAYYIM HOLDİNGE GİRDİ

Yedi kişilik kayyım ekibiyle polis eşliğinde sabahın erken saatlerinde holdinge giren kayyımlar çökme operasyonları için işlemlere başladı ve yeni bir yönetim kadrosu için çalışma başlattı.

İzmir'deki Çağlayan Matbaası'na Çevik Kuvvet'le kayyım 

Türkiye'nin finans yapısı en güçlü kuruluşlarından biri olan Kaynak Holding bünyesinde bulunan, İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Çağlayan Matbaası'na kayyım atandı. Sabah saatlerinde bir otobüs dolusu Çevik Kuvvet polisi ve onlarca sivil polisten oluşan yaklaşık 100 kişiyle matbaaya giden kayyımlar, yönetim binasına geçti.

Çağlayan Matbaası'na kimlerin kayyım olarak atandığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Matbaada normal işleyiş ve çalışma sürüyor. Bina girişinde çok sayıda polis önlem aldı. Sadece çalışanların giriş çıkışına izin verildiği öğrenildi.

8 BİN 53 ÇALIŞANI VAR 

Kaynak Holding, 16 sektörde 23 şirket ve aktif 100 markayı bünyesinde bulunduruyor. Holding bünyesinde 8 bin 53 kişi çalışıyor.

KAYNAK HOLDİNG'İN KISA ÖZ GEÇMİŞİ
1979 yılında kurulan Kaynak Holding bünyesinde, eğitim, yayıncılık, kargo, gıda, turizm ve bilişim sektöründeki onlarca şirket barındırıyor.

Yıllık ortalama cirosu 1.5 milyar olan holding, 16 farklı sektörde bünyesinde 100 aktif marka ile 23 ayrı şirket barındırıyor.

Kaynak Holding Türkiye'nin on yıllardır yakından tanıdığı NT mağazaları, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi şirketleri bünyesinde bulunduruyor.

10. SULH CEZA HAKİMİNDEN KAYNAK HOLDİNGE KAYYIM KARARININ TAMAMI

Sulh Ceza hakimi kararında hukuksuz kayyım atama gerekçeleri yer alırken atanan kayyım heyeti de belli oldu






<< Önceki Haber Çökme operasyonu aralıksız devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER