Kayseri'de 4 kilo esrar ele geçirildi


Kayseri'de 2 ayrı olayda 4 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken olaylarla ilgili 2'si yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, istihbari bilgiler doğrultusunda uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. İlk olayda, merkez Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bir ikamete baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada 1 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili H. Ş. gözaltına alındı.

2'nci olayda ise Kayseri-Malatya karayolu uygulama noktasında durdurulan bir otobüste arama yapıldı. Bagajında bulunan çantalardan birisinde 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Bagaj sahibi İran uyruklu M.A.L. ve S.S., gözaltına alındı.

Her 2 olayla ilgili şüpheliler emniyetteki ifade verme işleminin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra haklarında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kayseri'de 4 kilo esrar ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER