Kimse Yok Mu, gönüllüleriyle hizmet yürütüyor


Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Lojistik Merkezi sorumluluk bölgesindeki Erzurum, Trabzon ve Van'da ev kadını, üniversite öğrencisi, memur, işçi toplumun bütün kesimlerinden oluşan 7 bin gönüllü tatil, soğuk demeden dernek çalışmalarına katkı veriyor.

Hayırsever vatandaşların bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kimse Yok Mu Derneği, hizmetlerinin önemli kısmını gönüllüler aracılığıyla yürütüyor. Gönüllüler dernek çalışmalarına zaman kavramı olmadan hizmet veriyor. Gönüllülerin çoğunu üniversite öğrencisi gençler oluşturuyor.

Kimse Yok Erzurum Koordinatörü Şemsettin Keleş, gönüllülere teşekkür etti. Keleş, gönüllüler sayesinde daha hızlı ve etkin hizmet sunumu gerçekleştirdiklerini kaydetti. Erzurum'da 5 bin, Trabzon ve Van'da ise 2 bin olmak üzere toplamda 7 bin gönüllü ile ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuklarını dile getiren Keleş, "Kimse Yok Mu iyilik hareketi. Bu harekete gönül veren destekçilerimizin sayısı ise ülke genelinde 100 binin üzerinde. Sadece Erzurum, Van ve Trabzon'da 7 bin gönüllümüz bulunuyor. Gönüllülerimiz gerektiğinde ekonomik olarak destek sağlamakta, ihtiyaç ailelerine yardım dağıtımında katkı sunmakta, sel, deprem gibi olağanüstü afet durumlarında ilk yardım görevleri üstlenmekte. Hizmetlerimizin kaliteli, hızlı, etkin olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında çoğu üniversite öğrencisi olmak üzere toplumun bütün kesimlerinden gönüllülerimiz bulunmakta. Her geçen gün gönüllü sayımızın artması bizleri hizmet noktasında şevklendiriyor." diye konuştu.

Esnaf olduğunu belirten Akif A. isimli 65 yaşındaki gönüllü ile üniversite öğrencisi Zeynep Ş. ve ev kadını Ayşe Yıldırım, Kimse Yok Mu Derneği'nin gönüllüleri arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. 2 çocuk annesi Yıldırım, "Çocuklarım büyüdü. Üniversitede okuyorlar. Ben de vaktimi değerlendirmek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü olmaya karar verdim. Çok mutluyum. Bir yetimin başını okşamak, hasta ve yaşlı bir teyzenin duasını almak kadar bizleri mutlu eden başka bir şey yok."
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, gönüllüleriyle hizmet yürütüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER