Kimse Yok Mu'nun yeni başkanı Ayşe Özkalay


Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz'ün dernek yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden istifa etmesinin ardından yerine, derneğin genel başkan yardımcılığını yürüten Ayşe Özkalay getirildi.

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz, dernek yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden istifa etmişti. Bugün yapılan Kimse Yok Mu Yönetim Kurulu toplantısında, Cingöz'ün yerine Kimse Yok Mu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Özkalay'ın getirildiği belirtildi.

Kimse Yok Mu'nun eski Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz Twitter hesabından yeni atamayla ilgili, "KYM Yönetim Kurulumuz toplantısı yapmış ve fakirden sonra nöbeti devralması için değerli kardeşim Ayşe Özkalay hanımefendiyi vazifelendirmiş. Hali hazırda Gn.Başk.Yardımcılığını da yürüten çok Kıymetli Kardeşim Ayşe Özkalay ve KYM ailesi için hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın..! " mesajlarını paylaştı.

Öte yandan İsmail Cingöz Twitter hesabından yaşadıklarıyla ilgili şunları paylaştı:

"Şimdi şahsımın da hedef alınarak Kimse Yok mu Derneğimize yeni bir linç, yıpratma ve yok etme süreci başlatıldığını üzülerek izlemekteyim. Ülkemizin en değerli küresel markalarından olan ve milletimizin şefkat eli KYM nin benim üzerimden bir kısım hukuksuzluklara maruz kalmaması Yargı bağımsızlığının bilfiil ortadan kalktığı bu dönemde ulusal ve uluslararası vereceğim her türlü hukuk mücadelemi yürütebilmek için bugüne kadar şerefle yürüttüğüm KYM yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkanlık görevlerimden istifa ediyorum.

4/5/2013 den itibaren üç ayrı genel kurulda üyelerimizin takdiriyle KYM Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkanlık görevlerini yapmaktaydım.

Son iki yıldır derneğimize karşın akılalmaz hukuk dışı uygulamalar, her türlü linç ve faaliyetlerine fiili engel olma uygulaması devam etti.

Şimdi şahsımın da hedef alınarak Kimse Yok Mu Derneğimize yeni bir linç, yıpratma ve yok etme süreci başlatıldığını üzülerek izlemekteyim.

Ülkemizin en değerli küresel markalarından olan ve milletimizin şefkat eli KYM nin benim üzerimden bir kısım hukuksuzluklara maruz kalmaması.

Yargı bağımsızlığının bilfiil ortadan kalktığı bu dönemde ulusal ve uluslararası vereceğim her türlü HUKUK mücadelemi yürütebilmek için...

Bugüne kadar şerefle yürüttüğüm KYM yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkanlık görevlerimden istifa ediyorum.

Bundan sonra da KYM nin bir üyesi ve gönüllü neferi olarak bana terettüp eden vazife olursa büyük bir onur ve heyecanla hizmete amadeyim.

Bir Kimse Yok Mu var etmekten aciz haramilerle hukuk mücadelem esas şimdi başlayacak. Tüm kamuoyuna saygı selam ve hürmetlerimle..."


CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu'nun yeni başkanı Ayşe Özkalay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER