Kırşehir Özel İdare'sinden spora malzeme desteği


Kırşehir İl Özel İdaresi bütçesinden alınan spor malzemeleri Vali Necati Şentürk tarafından amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen dağıtım programına Vali Şentürk'ün yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, ASKF Başkanı Mehmet Şahin, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

İl Genel meclis Salonundaki dağıtım programında konuşan Vali Necati Şentürk, Kırşehir'de amatör spor kulüplerinin yanısıra Kırşehirspor'a da destek verdiklerini söyledi.

Amatör spor kulüplerine 40 bin liralık malzeme dağıtımı yapacaklarını belirten Vali Şentürk, "Yaptığımız bu malzeme dağıtımı ile gençlerimizi spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Spor yapmayan bir toplumuz. Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için halkımızın spor yapmaya teşvik edilmesi gerekmektedir. Bunun en iyi yolu da amatör sporlardan geçiyor. Bölgesel Amatör (BAL) liginde ilimizi temsil eden Kırşehirspor'a da 60 bin TL tutarında malzeme yardımı yaptık. Ayrıca, halı saha yapımı için 300 bin TL ödenek ayırdık. Belediyemizin tahsis edeceği bir alanda bir halı saha yaptırarak kulübümüze teslim edeceğiz." dedi.

Program, Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve beraberindekilerin kulüplere spor malzemelerini dağıtması ile sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir Özel İdare'sinden spora malzeme desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER