Kocaeli'nde acemi kasaplar hastanelere akın etti

Kocaeli'nde acemi kasaplar hastanelere akın etti

Kurban Bayramı'nda hastaneler yine acemi kasaplarla doldu. Kesim sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar hastanelere akın etti.

Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmek isteyen vatandaşlar, zaman zaman kazaların yaşanmasına neden oldu. Bazıları kesim sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kocaeli Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinden itibaren kendisini yaralayan acemi kasaplar geldi.

Kartepe ilçesinde kurbanlık inek kesen Ahmet Gerz isimli şahıs, ineğin boynuz darbesi sonucu elinden yaralandı. Gerz, bir otomobille Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Gerz, acil serviste elinde yaklaşık 10 dikiş atıldığını söyledi. Gerz, ilk kez kurbanlık kesmediğini ancak başına böyle bir olayın geldiğini anlattı.

İzmit Yeşilova'da kurbanlık kesen Hasan Hüseyin Çallıoğlu da acil servise gelen isimlerden biriydi. Kurbanlığı tutan halatın kopmasının ardından demir Çallıoğlu'nun başına düştü. Yaralanan Hasan Hüseyin Çallıoğlu Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Umuttepe'de kurbanlık büyük baş hayvan kesimi yapıldığı sırada Hüseyin Kama isimli şahıs hayvanın tekmesi sonucu vücuduna darbe aldı. Karnından yaralanan şahıs da Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Maşukiye'de kurbanlık hayvan kesimi yapan acemi kasaplardan Mürsel Şamlı da ayağını keserek yaralandı. Yaralanan Şamlı, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kentteki diğer hastanelere de kesim sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar hastanelere akın ettiği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kocaeli'nde acemi kasaplar hastanelere akın etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER