Koza Altın'dan havuzun sesi Sabah'a yalanlama!

Koza Altın İşletmeleri'nden havuz medyasına bir yalanlama daha geldi...

Koza Altın'dan havuzun sesi Sabah'a yalanlama!

İşte Koza Altın İşletmeleri'nden yapılan o açıklama:

SABAH'A YALANLAMA:

Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Mastra İşletmemiz faaliyetine başladığı günden bugüne kadar tüm yasal mevzuata hassasiyetle uymuştur.

İşletmemizin bugüne kadar hiçbir makamdan yasal olmayan bir talebi olmadığı gibi, hiçbir makamdan imtiyaz talebinde de bulunmamıştır, bulunmaz, ihtiyacı da yoktur.

Gümüşhane Valiliği'nin de içinde bulunduğu İl İzleme ve Denetleme Kurulu'nun, her ay yaptığı hassas denetimler, ayrıca Sn. Vali'nin talebi ile tüm ilgili devlet kurumlarının  yaptığı ilave denetimler,  işletmemizin yasal mevzuata hassasiyetle uyduğunu defalarca ispatlamıştır.

Sn. Vali Yücel Yavuz, bölgedeki binlerce işletmeye verilmiş ve işletmemizin de bugüne kadar 24 defa almış olduğu sıradan bir patlayıcı iznini yaklaşık bir yıldan beri neden vermediğini, yasal dayanağının ne olduğunu bir türlü açıklamamaktadır.

İşsiz ve mağdur durumda olan Gümüşhaneli vatandaşlarımızın yaptığı yüzlerce müracaata da hiçbir yasal gerekçe sunamamıştır.

Sn. Vali Yücel Yavuz'un yasal bir gerekçesi yoktur.

Trabzon İdare Mahkemesi de, valiliğin hiçbir yasal gerekçe sunamaması, valilik tarafından yapılan işlemin açıkça hukuka aykırı olması sebebi ile yürütmeyi durdurma kararı vermiştir.

Gümüşhane Valisi Sn. Yücel Yavuz, Sabah Gazetesi'ne bir katkıda daha bulunur, ortaya yasal bir gerekçe koyar ise, zaten bir ihtilaf konusu da kalmayacaktır.

Bu vesile ile Gümüşhane İşletmemizi satmayı düşünmediğimizi de bir kez daha ifade ederiz.

Yalan olduğunu bilerek, bu tür maksatlı haberleri yapan ve  yaptıranlar hakkında, tüm cezai ve hukuki yasal haklarımız sonuna kadar kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur...

Koza Altın İşletmeleri
<< Önceki Haber Koza Altın'dan havuzun sesi Sabah'a yalanlama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER