Kozan Belediyespor maçlarını artık kendi sahasında oynayacak

Kozan Belediyespor maçlarını artık kendi sahasında oynayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. grupta mücadele eden Kozan Belediyespor ligin 10. haftasında Yeşil Bursa'yı Kozan'da ağırlayacak.

Sezon başından bu yana iç saha maçlarını Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda yapan Kozan Belediyespor, TFF'den alınan izin ve onayın ardından maçlarını Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynayacak.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre Kozan Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün işbirliği ile yapılan altyapı tadilatları sonrasında TFF'nin belirlediği 3. Lig stadyum kriterlerine uygun hale getirilen İsmet Atlı Şehir Stadyumu Kozan Belediyespor'un bundan sonraki maçlarına yeniden ev sahipliği yapacak.

Kozan Belediyesi ekiplerince stadyumda yapılan çalışmalar kapsamında çim sahada zemin sağlıklaştırması başta olmak üzere hakem odaları, test odaları ve soyunma odalarının yenilendiği, daha önce bulunmayan eş güdüm odası ile ilk yardım odalarının kurulduğu bildirildi.

Çıkış tünellerinin de düzenlendiği stadyumun tribün bakımları yapılarak engelliler için engelli tribünü yapıldı. Basit altyapı tadilatları kapsamında ise istinat duvarlarının üzerleri kapatılarak stadyum çevresine paratoner yerleştirildi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Belediyespor tarihinin efsane başkanlarından merhum Sami Açıkgöz'ün vefatın 18. yılının anıldığı günlerde takımın 3 Lig'de kendi evinde yeniden maça çıkmasının kulüp için çok büyük bir anlamı olduğunu söyledi.

Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Takımımızın 3. Ligde sergilediği üstün performans büyük bir özverinin sonucudur. Kulüp yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, taraftarımızın da büyük desteği ile arka arkaya başarılara imza atmaya devam ediyor. Maddi sıkıntılar takımımızın başarısına engel olamayacaktır. Bütün Kozanlılara çağrımız takımlarına destek olmaları, Kozanımızda oynanacak tüm maçlarda tribünleri doldurmalarıdır."

Grubunda 4. sırada bulunan Kozan Belediyespor ligin 10. haftasında 18 Ekim Pazar günü Yeşil Bursa ile karşılaşacak. İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda yapılacak karşılaşmanın başlama saati 15:00. CİHAN
<< Önceki Haber Kozan Belediyespor maçlarını artık kendi sahasında oynayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER