Küçük: Tek parti iktidarı ülkenin selameti için teröre çözüm bulmak durumundadır


Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, ekim ayından bu yana ülkede terör olaylarının hızla devam ettiğini belirterek, "Şu anda tek parti iktidarı olduğuna göre ülkede siyasi irade ne olursa olsun ülkenin güvenliği, ülkenin selameti açısından bu işe çözüm bulmak durumundadır." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra sarı lacivertli yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "Benim her yaptığım konuşmada ülkemizle ilgili konulara kişisel kanaatimi hep söyledim. Ekim ayından bu yana ülkemizde anarşi, terör aynı hızla devam etmektedir. Kahraman güvenlik güçlerimiz, polislerimiz ve askerlerimiz maalesef her gün şehit edilmektedirler. Artık dualarımız da bu işe herhalde yeterli olmayacaktır. Bu işin sonunda şu anda tek parti iktidarı olduğuna göre ülkede siyasi irade ne olursa olsun ülkenin güvenliği, ülkenin selameti açısından bu işe çözüm bulmak durumundadır." ifadelerini kullandı.

Siyasiler ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden bu yönde beklentilerinin olduğunu kaydeden Vefa Küçük, "Yeni bir anayasa yapılacak yeni anayasanın da inşallah ülkemiz için ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Küçük: Tek parti iktidarı ülkenin selameti için teröre... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER