Yeni bakan AKP'ye çabuk ısındı

Seçim hükümetinin Kültür ve Turizm Bakanı BBP eski genel başkanı Yalçın Topçu, kendilerinin Der Spiegel’le, BBC’yle, Reuters’la, CNN’le karşı karşıya olduğunu ve onlara karşı mücadele verdiklerini savundu.

Yeni bakan AKP'ye çabuk ısındı

Bakan olduktan sonra ilk ziyaretini memleketi Ardahan’a yapan Topçu, burada da ilginç açıklamalarına devam etti.

Güçlü bir Türkiye olma yolunda ilerlediklerini belirten Bakan Topçu, “Uçağımızın burnu yeni yeni havaya kalkıyordu. Ne oldu Der Spiegel, BBC, Reuters, CNN yedi düvel bir Çanakkale havası oluşturdu” dedi.

“Bir Sakarya, bir Anafartalar, bir Dumlupınar’da dedelerimiz o şekilde yaşadı. Süngüyle karşı karşıya, yedi düvelin topuyla tüfeğiyle karşı karşıya kaldı” diyen Topçu, şöyle devam etti: “Bugün de biz evlatları Der Spiegel’le, BBC’yle, Reuters’la, CNN’le karşı karşıyayız.”

Bizans’ı hatırlatıyor bunlar

Bakan Topçu’nın dış güçlerin bir plan dizayn ettiğini de öne sürerek, “Sonra bu Selahattin’in torunlarıyla Nurettin Mahmut’un torunlarını birbirinden kopartayım. Bunlar bir araya geldi mi bana ya Malazgirt’i yaşatıyor, ya Çanakkale’yi yaşatıyor, ya Bizans’ı hatırlatıyor bunlar. Bunları bir kopartayım diyor” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Yeni bakan AKP'ye çabuk ısındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER