Kuşak Yayınları Keloğlan’ı transfer etti!

TRT Çocuk’un ilgiyle izlenen çizgi filmi Keloğlan, kitaplarıyla yayın dünyasının yeni markası Kuşak Yayınları’nda…

Kuşak Yayınları Keloğlan’ı transfer etti!

Bu renkli transferin ilk etkinliği TÜYAP Kitap Fuarı’ndaki imza günüyle gerçekleştirilecek. 

Kaynak Kültür Yayın Grubu’nun yeni markası Kuşak Yayınları 32. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda çocuklar için eğlenceli bir program hazırladı. TRT Çocuk’un sevilen karakteri Keloğlan’ın yeni kitapları için anlaşma yapan Kuşak Yayınları, sadece kitaplarını değil Keloğlan’ı da fuar programına dahil etti. 5 ve 9 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek imza günlerinde Keloğlan, çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. 

Sürpriz hediyelerin de verileceği etkinliğe, çocuk okurların yanı sıra ebeveynlerinin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Ekranlarda görüp sevdikleri bir karakteri bir anda karşılarında bulacak olan çocuklar, Keloğlan’ın kitaplarını kendisine imzalatmanın ayrıcalığını yaşarken, Kuşak Yayınları’nın hazırladığı bu farklı etkinliğin sonunda Keloğlan’la hatıra fotoğrafı da çektirebilecekler. 

Çocuk Yayıncılığının En Genç Oyuncusu: Kuşak!
Çocuk kitapları alanında yepyeni bir marka doğdu. İlk kez TÜYAP’ta lansmanı yapılan Kuşak Yayınları, çocukların zihni, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlayacak, kültürel alt yapılarının oluşmasına destek olacak kitapları ve oyunlarıyla sektöre farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Fuarla birlikte kitaplarını tanıtmaya başlayan yayınevi, ürün portföyünü hızla genişletirken, Türk ve Dünya Klasiklerinden Seçme Eserler, Gençler İçin Seçme Eserler, Eğlenceli Bilim Serisi, Zeka Kitapları ve ailecek oynanabilecek birbirinden keyifli oyunlarıyla sektörde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 

<< Önceki Haber Kuşak Yayınları Keloğlan’ı transfer etti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER