Yayıncılıkta e-kitap devrimi!

Kaynak Kültür Yayın Grubu'ndan Türkiye'de bir ilk! Türkiye'de ilk kez bir kitabın yanında e-kitap hediye ediliyor...

Yayıncılıkta e-kitap devrimi!

E-kitap ve dijital yayıncılık konusunda önemli yatırımlar yaparak yayıncılık sektörüne yeni bir soluk getiren Kaynak Kültür Yayın Grubu, Türkiye’de ilk kez, basılı bir kitabın yanında “e-kitaphediye uygulamasını başlattı. 

Nil yayınlarından çıkan  M. Fethullah Gülen hocaefendinin son kitabı “Bir İ'caz Hecelemesi”ni satın alanlar, e-kitap kartına da ücretsiz sahip olabiliyor. Hediye kartını alan kitapseverlerin, ilk olarak “www.kitapkaynagi.com” ‘a ücretsiz üye olması gerekiyor.. Üyeliğin ardından çıkacak ekrana, kartın üzerindeki kodu giren okuyucular, e-kitabı, çok kolay bir şekilde  İpad, İphone, Android telefon ve tabletler ile masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarına indirebiliyorlar.

TEKNOLOJİYE YATIRIM ARTIYOR

Kaynak Kültür Yayın Grubu Dijital Yayın Editörü Gürhan Gülcan, “Biz  Yayıncılık olarak, Türkiye’de bir ilke imza attık ve büyük yatırımlarla basılı kitabın yanında e-kitabı hediye etmeye başladık. Kaynak Kültür Yayın Grubu olarak okurlarımızın dijital yayıncılıkla ilgili taleplerini dikkate alarak dijital yayıncılığa yatırımlarımız sürecek.hem basılı yayını alan hem de kolaylık avantajından faydalanmak için e-kitabı da tercih eden okur sayısı gün geçtikçe artıyor. Teknolojiyi kültürle harmanlayan yeni bir okur kitlesi var. Biz de Yayıncılık olarak bu okur kitlesi ile daha birçok e-kitap paylaşmak istiyoruz” dedi.

E-KİTAP, KİTAPSEVERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Türkiye’de henüz e-kitabın sektöre oranının binde 4 olduğuna dikkat çeken, Kaynak Kültür Yayın Grubu Dijital Yayın Editörü Gürhan Gülcan “Biz kendi okuyucu kitlemizle beraber, yüz binlerce kitap okuruna ulaşarak, dijital yayınları takip eden bu kitleyi genişletmek istiyoruz. Elektronik kitap ilk çıktığı günden beri hayatımızda sürekli daha fazla yer edinmeye devam ediyor. Bununla birlikte okuma alışkanlıklarımıza ve yayıncılık sektörünün ekosistemine de etki ediyor. E-kitap uygulamasıyla okur kitabına her yerden ulaşabiliyor. Seyahatte, gün içi aktivitelerinde otobüste ya da boş vakitlerinde e-kitap arşivindeki tüm kitaplar her zaman kitapseverin yanında oluyor” diye konuştu.

<< Önceki Haber Yayıncılıkta e-kitap devrimi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER