Kurtarma mı skandal mı?

Polis, bebek arabasından kaçırılan Ahmet’i kurtarmak için Pendik’te bir eve operasyon yaptı. Polisin geldiğini gören evdekiler bebeği 4. kattan attı. Ahmet’in yaşaması ise bir mucize.

Kaçırılan 4 aylık Ahmet bebek böyle kurtarıldı

İstanbul Bağcılar’da arefe günü 4 aylık Ahmet Davulcu’yu kaçıranların Pendik’teki evine operasyon yapıldı. 4 katlı binanın etrafına zırhlı araçla gelen çok sayıda polis, büyük güvenlik önlemleri aldı. Akşam üzeri eve şok baskın yapan polis, bebeği bulamadı. Apartman sakinlerinden biri havalandırma boşluğundan bebek sesi geldiğini söyledi.

HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA ATMIŞLAR

 Ahmet bebek, polisin geldiğini fark eden ikisi kadın 3 şüpheli tarafından tuvalet penceresinden havalandırma boşluğuna atılmıştı. 

Polis memurlarının ve apartman sakinlerinin gayretiyle su tesisatının arkasına düşen bebek kurtarıldı. Bu sırada patlayan su borusu nedeniyle ıslanan Ahmet’in yaşaması bir mucize. 

 Operasyondan sonra hastaneye kaldırılan Ahmet bebeğin babaLokman Davulcu, “Bu işle uğraşan herkese çok çok teşekkür ederim, Allah’a çok şükür durumu çok iyi” dedi. Baba Davulcu’nun konuşmakta zorlandığı görüldü.

 Peki bebek hırsızlarının adresini tespit eden polis, operasyon yaparken, şüphelilerin 4 aylık Ahmet’e zarar verebileceğini hesaba katmadı mı? Bu tarz operasyonlarda çok sayıda polisle şok baskın yapmak doğru mu? 

5 KİŞİ GÖZALTINDA

 Polisin baskın yaptığı evdeki biri erkek 3 kişinin yanısıra dün 2 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sürerken gözaltına alınan Nazan, Meryem ve Mehmet V. isimli şahsın oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, gözaltına alınan 5 kişinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı.


MeydanGazetesi.com.tr

<< Önceki Haber Kurtarma mı skandal mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER