Lüks otomobil emniyet şeridindeki kamyonete çarptı: 1 ölü, 3 yaralı


Ümraniye TEM Otoyolu'nda emniyet şeridindeki kamyonete çarpan otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti. Kazada, otomobil sürücüsü ile kamyonette bulunan 2 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Çamlıca Gişeleri'ni geçtikten sonra saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Ankara istikametine ilerleyen Gürkan Özcan'ın (26) kullandığı 34 GA 3955 plakalı otomobil, önündeki aracı geçmek için emniyet şeridine girdi. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil, yol denetimi sebebiyle trafik ekiplerinin emniyet şeridinde durdurduğu park halindeki 34 GH 6577 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmasın şiddetiyle savrulan otomobil, bariyerlere girdi. Otomobilin sağ ön koltuğunda oturan İsmet Pastal (32) araçtan fırladı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kaza adresine intikal eden sağlık ekipleri, İsmet Pastal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Gürkan Özcan ile kamyonetteki 2 kişi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden İsmet Pastal'ın cenazesi ise olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de kaza yerinde detaylı inceleme yaptı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. İtfaiye ve belediye ekipleri de yolda temizleme çalışması yaptı. Polis ekiplerin incelemese sırasında TEM Otoyolu kenarında çık sayıda meraklı vatandaşın toplanması da dikkat çekti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


CİHAN
<< Önceki Haber Lüks otomobil emniyet şeridindeki kamyonete çarptı:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER