Manavgat'ta AB'yi Öğreniyorum bilgi yarışmasına 32 öğrenci katıldı

Manavgat'ta AB'yi Öğreniyorum bilgi yarışmasına 32 öğrenci katıldı

Öğrenciler Avrupa Birliği'ni(AB) Öğreniyor Projesi kapsamında Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi'nde Öğrencileri AB'yi Öğreniyorum konulu bilgi yarışması düzenledi.

Namık Karamancı Fen Lisesi AB Kulübü tarafından okulun toplantı salonunda yapılan bilgi yarışmasına 32 öğrenci katıldı. Okul Müdürü İmdat Pala, yaptığı açıklamada, 2 yıldır uygulanmakta olan projenin hedefinin, toplumun AB'nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusunda toplumun bilgi düzeyini arttırmak olduğunu söyledi.

Proje öğrencilerin AB konusundaki farkındalıklarını etkin ve eğitsel tedbirler yolu ile artırmayı amaçlandığının altını çizen Pala, "Proje kapsamında Antalya'nın da içinde olduğu 21 ilde 10. sınıflar arası bilgi yarışmaları düzenlenecektir. Kısa bir zaman sonra ilçemizde yapılacak Manavgat finalinde okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek amacıyla düzenlediğimiz seçme yarışmasına 10. sınıfımızdan toplam 32 öğrencimiz katıldı. Güzel ve çekişmeli geçen yarışmanın sonucunda en yüksek puanı alan 4 öğrencimiz ilçe finalinde okulumuzu temsil etme hakkını kazandı." diye konuştu.

Pala, önümüzdeki günlerde il çapında yapılan yarışmada okullarını 10-D'den Kağan Mete Yakut, 10-A'dan Hatice Kübra Yılmaz, 10-C'den Şeyma Uğur ve 10-C'den M. Alpdoğan Altın'ın temsil edeceğini kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Manavgat'ta AB'yi Öğreniyorum bilgi yarışmasına 32... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER