Marians Pahars: Üst düzey bir takımla berabere kaldık


Letonya A Milli Takımı Teknik Direktörü Marians Pahars, çok üst düzeye bir takım ile berabere kaldıklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında Konya'da Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Letonya A Milli Takımı Teknik Direktörü Marians Pahars, "Benim ve takımım için çok güzel bir sonuç oldu. Maça bakacak olursak Türkiye çok gol pozisyonları kaçırdı. 90 dakika inanılmaz baskı kurdular. Biz bunu bekliyorduk ama. Planımızı da buna göre yaptık. Ona göre de pozisyona girdik. Golü hak ettiğimizi düşünüyorum. Hatta ikinci golü atabileceğimizi de bekliyordum. Takımımızın performansından çok memnunum. Çünkü Türkiye'ye baktığınız zaman üst düzey oyuncusu çok fazla. Soyunma odasına da girince oyuncularıma dedim ki 'Bugün burada çok üst düzey çok kaliteli bir takıma karşı berabere kaldık. Bundan dolayı çok gurur duyun' Ayrıca kalecimizde çok önemli işler yaptı her zamanki gibi. Çok pozisyon oldu bu maçta. O yüzden buradan mutlu ayrılıyoruz." diye konuştu.

FATİH TERİM İLE YAŞANAN TARTIŞMA

Karşılaşmanın 30. dakikasında Fatih Terim ile yaşadıkları tartışma için ise Pahars, "Oyunun içinde zaman zaman olan şeyler bunlar. Sayın Fatih Terim sanırım iki pozisyon ile ilgili benim oyuncularıma etki ettiğimi zannetti. Biricisi Gökhan Töre'nin yerde kalması. İkincisi kalecimizin zaman geçirmek için yavaş davranması. Ama böyle bir şey asla olamaza. Böyle bir şey de yoktu. Bu tarz şeyler varsa bile sahada hakem var. Benimle görüşeceğine onlarla görüşse daha iyi olurdu." ifadelerini kullandı.

Gruptan kimlerin çıkacağı hakkında da yorum yapan Pahars, "İzlanda ve Çek Cumhuriyet kesin çıkar. Üçüncülükte Hollanda-Türkiye arasında olacak. O da birkaç gün sonra belli olur." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Marians Pahars: Üst düzey bir takımla berabere kaldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER