Marmara Forum ile Anadolu Efes potanın genç yetenekleri için bir araya geldi


Marmara Forum Alışveriş Merkezi ile Anadolu Efes Spor Kulübü basketbolun gençlere sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla işbirliği antlaşmasına imza attı.

2015-2016 sezonu boyunca geçerli olacak anlaşma kapsamında Marmara Forum, Anadolu Efes'in partnerleri arasında yer alacak. İkili, basketbol sporunun gençlere sevdirilmesi ve yaygınlaşması için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Marmara Forum Alışveriş Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü, sporun gençlere sevdirilmesi ve yaygınlaşması amacıyla işbirliği anlaşması imzaladı. İş birliğinin duyurulduğu basın toplantısında konuşan Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, "Anadolu Efes'in diğer kulüp takımlarına nazaran çok önemli bir misyon üstlendiğini görüyorum. Gençlerin basketbola yönelmesi diğer spor dallarının yanında, benim her zaman tercih ettiğim bir şey. Kendi çocuklarıma bile basketbolu salık veriyorum, önem veriyorum. Tabii biz de bir alışveriş merkezi olarak bölgemizin spor kulübü Anadolu Efes'le beraber bir partnerlik anlaşmasına girmekten büyük gurur duyuyoruz. İnşallah bu gelişir. Türkiye'de basketbol sizlerin sayesinde belli bir noktaya geldi. Bu başarının devam etmesini arzu ediyorum." dedi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu ise yaptığı açıklamada, "Burada Marmara Forum'la yapacağımız işbirliğiyle salonda yaptığımız bu faaliyetleri ve basketbol severlere verdiğimiz bu fırsatları inşallah Marmara Forum'a da taşıyacağız. Hedefimiz bu sporu geçlerimize, çocuklarımıza ve ailelerine daha çok sevdirmek ve spor kültürünü ülkemizde geliştirmek." şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının işbirliğinin detaylarına yönelik sorususunu cevaplandıran Marmara Forum Alışveriş Merkezi Müdürü Hakan Altın da vatandaşların belli bir alışveriş karşılığında Anadolu Efes'in maçlarında ücretsiz olarak yer alabileceklerini, hem Anadolu Efes tarafından hem de kendileri tarafından bir takım hediyeler verileceğini belirtti. Altın, ayrıca inşallah Anadolu Efes Eurolig de finale kaldığı taktirde bir şanslı müşterilerini de o maça gödermeyi planladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Belgü ve Boyacıoğlu antrönerlerin kullandığı taktik tahtasına temsili olarak imza attılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Marmara Forum ile Anadolu Efes potanın genç yetenekleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER