Medyada büyük deprem

Ciner Grubu bünyesinde yayın yapan Habertürk TV'de ve Doğan Medya'nın bir diğer basın organı olan Radikal’de de bugün ayrılıklar peş peşe yaşandı.

Medyada büyük deprem

Ciner Grubu bünyesinde yayın yapan Habertürk TV'de görev alan 4 editör kanalla yollarını ayırdı.

Habertürk TV'de görev alan isimlerden Vildan Ay, Muhsin Gül, İclal Turan ve Serdar Akdoğar, ayrılma kararlarını Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'e bildirdi.

Doğan Medya’nın bir diğer basın organı olan Radikal’de de bugün bir ayrılık yaşandı. Gazetenin yolsuzluk soruşturması ve Adana’da yakalanan MİT TIR’ları ile ilgili haberlerini yapan muhabiri Fatih Yağmur’un görevine son verildi. Fatih Yağmur konuyla ilgili olarak Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Radikal ile bugünden itibaren yollarımız ayrıldı. Benim için geriye dönüp baktığımda güzel bir süreçti." dedi. Yağmur açıklamasını, "Verdiğim rahatsızlıktan ötürü de gurur duyuyorum." diyerek sonlandırdı.

FUAT AVNİ, MEDYADA KIYIM OLACAĞINI YAZMIŞTI

Twitter fenomeni Fuat Avni, daha önce attığı tweetlerde, hükümetin medyada kıyım için listeler oluşturduğunu ve bunu uygulamaya başlayacağını duyurmuştu. AK Parti aleyhine yazan ve haber yapanların MİT tarafından aylardır takip edildiğini ve listelerin oluşturulduğunu belirten Fuat Avni, muhalif seslerin kısılmasına yönelik medya patronlarına baskı yapıldığını ifade etmişti.

<< Önceki Haber Medyada büyük deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER