Mehmet Batdal: A Milli Takım'a hizmet etmek her futbolcunun hayalidir


Medipol Başakaşehir Takımı'nın başarılı forvet oyuncusu Mehmet Batdal, A Milli Takım'a hizmet etmek her futbolcunun hayalidir dedi.

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'de bu sabah yapılan antrenman öncesinde futbolculardan Mehmet Batdal ve Stephane Badji gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim Stadı'nda bulunan tesislerinde yapılan antrenman öncesi konuşan Mehmet Batdal, "Takımımız formda. İyi top oynuyoruz. Son dönemlerde aldığımız sonuçlardan mutluyuz. Önemli olan bunu ligin geneline yaymak. Geçen seneki yakaladığımız başarıları yakalayabilmek." diyerek, şöyle konuştu:

"Kendi adıma performansımda geçen senenin devamından gelen bir yükseliş var. Takımın oyun yapısı da beni destekliyor bu çok önemli. A Milli Takım'a hizmet etmek ise her futbolcunun hayalidir. Ümit Milli Takım'a defalarca hizmet etmiş biriyim. Hatta benim oraya gitmeme vesile olan da Fatih Terim hocadır. Önce ilk amacım kulübüm Başakşehir'de iyi bir performans sergilemek ve sahada olmak. Bunun sonucunda milli takım için taktir Fatih Terim hocamındır. Ben rekabeti seviyorum. Bu çok hoşuma gidiyor. Kim daha çok çalışırsa formayı kapar diye düşünüyorum."

Stephane Badji ise haftasonunda Trabzonspor'a karşı takım halinde iyi futbol oynamak istediklerini söyledi. Senagalli oyuncu ayrıca hedeflerinde de bir sapma olmadığını belirtti.

Badji, iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ve geçen seneki gibi takım halinde oynamaya başladıklarını da belirterek, "Son haftalarda kendimize güvenimiz geldi. Geçen sene çok iyi bir ivme yakalamıştık. Bu sezona ise bu ivmeyle başlamasakta sonra bunu düzelttik. Takım olarak şu an iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi Trabzonspor karşısında da yapacağımıza inanıyorum. Sezon başında ufak bir sakatlığım vardı. Bu belki performansımı etkilemiş olabilir ama hocalarımın göstermiş olduğu ilgi sayesinde tekrar formumu yakalamama sebep oldu. Geçen seneki gibi takım halinde oynamaya başladık. Hedeflerimizde de bir sapma yok." dedi.

Öte yandan Medipol Başakşehir Takımı, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Semih Şentürk antrenmanda yer aldı. Sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu ise çalışmada yer almadı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Batdal: A Milli Takım'a hizmet etmek her futbolcunun... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER