Melih Gökçek hakkında şok iddia

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Melih Gökçek'in anamuhalefet partisinin gizli toplantısını dinlettiğini iddia etti.

Melih Gökçek hakkında şok iddia

Erdoğdu, CHP'nin parti meclisi toplantısından gizlice edindiğini idda ettiği bilgileri twitter hesabından paylaşan Melih Gökçek'e tepki gösterdi. Bir belediye başkanının rakip partinin gizli toplantısını anlık olarak dinletip yayınlamasını 'rezalet' olarak niteleyen Erdoğdu, 'Bir partinin gizli toplantısını dinlettiğin için yargılanıp hüküm giyeceksin' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin aday sıralarını ve toplantıda konuşulanları şahsi Twitter hesabından paylaşınca Tartışma yaşandı. Bunun üzerine Gökçek'e tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu 'Bir belediye başkanı rakip partinin gizli toplantısını anlık olarak dinletip yayınlıyor... Rezalet... İşin çivisi çıktı...' diyerek Gökçek'in paylaşımlarına tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökçek ve Erdoğdu twitter üzerinden atıştı. Tepki üzerine twitter hesabından açıklama yapan Gökçek, 'Aykut alemsin. Ben senin gibi üstün zekalı mıyım ki dinleteyim... Sonra sen benim doğru söylediğimi nereden biliyon?' paylaşımıyla kendisini savundu.

Parti Meclisi tutunaklarının yarın açıklanacağını söyleyen Erdoğdu, Gökçek'in ağır bir suç işlediğini iddia etti. Gökçek ise paylaşımlarına devam etti. Zaman

<< Önceki Haber Melih Gökçek hakkında şok iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER