Mercedes-Benz Ege Kupası'nın 3.'sü Yunanistan oldu


Stat: Yeni Buca Stadyumu
Hakemler: Özgür Sepin, Kemal Bakırcı, Murat Sel, Erdem Temel
Ukrayna: Dany Junior Ltaif, Ievgenii Isaienko (Dk. 41 Vladyslav Supriaha), Oleksandr Melnyk, Dmytro Rozhko, Ihor Snurnitsyn, Serhii Dudynskyi (Dk.56 Mykyta Tıtayevskyy), Klim Prykhodko (Dk. 70 Kyrylo Panchenko), Maksym Ivakhro (Dk. 27 Vadym Mashchenko), Oleksandr Korniienko, Petro Kharzhevskyi, Heorhii Tsitaishvili (Dk.56 Stanislav Sorokin)
Yunanistan: Ioannis Nikopolidis (Dk. 41 Evangelos Syllektis), Apostolos Vlachopoulos, Alexandros Voilis (Dk. 72 Kyriakos Glezos), Dimitrios Voutsas, Antonios Gaitanidis (Dk.80+2 Georgios Vitaliotis), Thomas Grigorios Zoumpoulidis (Dk. 56 Okan Souleiman), Christos Katsoukis (Dk. 41 Ioanis Galoupis), Georgios Neofytidis, Emmanouil Ntine (Dk. 56 Dimitrios Meliopoulos), Pavlos Papadopolulos, Efthymios Christopoulos (Dk. 41 Alexandros Gkargkalatzidis)
Gol: Dk. 80+2 Antonios Gaitanidis (Yunanistan)
Sarı kart: Dk. 47 Petro Kharzhevskyi (Ukrayna)

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen 2016 Mercedes-Benz Ege Kupası 3.'lük 4.'cülük müsabakası sonucu Yunanistan, Ukrayna'yı 1-0 yendi.

Yeni Buca Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yunanistan'nın golünü 80+2 dakikada Antonios Gaitanidis kaydetti. Bu sonuca göre; 2016 Mercedes-Benz Ege Kupası üçüncüsü Yunanistan oldu.

FİNAL MAÇI TÜRKİYE İLE ABD ARASINDA

Bu arada 2016 Mercedes-Benz Ege Kupası bugün Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında oynanacak final maçı ile sahibini bulacak.

Manisa Mümin Özkasap Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak final müsabakasını Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek.

A Grubu'nu 9 puanla lider olarak tamamlayarak finale yükselen U16 Milli Futbol Takımı, grup maçlarında Ukrayna ve Çek Cumhuriyetini 2-0, Norveç'i ise 2-1 mağlup etmişti.

B Grubu'nu 6 puan ve ikili averaj kuralı ile aynı puana sahip Yunanistan'ın önünde lider olarak tamamlayan Amerika Birleşik Devletleri ise grup maçlarında Romanya'ya 1-0 yenilmiş, Yunanistan'ı 2-1, Belçika'yı ise 2-0 mağlup etmişti.

Kupayı daha önce 7 kez kazanan millilerimiz, Amerika Birleşik Devletleri ile 2014 yılı finalinde karşı karşıya gelmişti. O karşılaşmayı 2-1 kazanan Amerika Birleşik Devletleri 2014 yılının şampiyonu olmuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mercedes-Benz Ege Kupası'nın 3.'sü Yunanistan oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER