'Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin'


Adana'da motosikletli polis ekibi kaza yaptı. Hafif yaralı polis memuru kazayı telsizden "Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin" diye haber verdi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Hacı Özdemir Sabancı Bulvarı Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yakınlarında yaşandı. Nihal Turgut'un kullandığı 01 BBB 30 plakalı otomobil, iddiaya göre, Emniyet Asayiş Şubesi Yunus ekiplerinde görevli polis memurları Embiya Karakaya ile Mehmet Ali Çelik'in kullandığı motosikleti sıkıştırıp çarptı. Polislerin olduğu motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklenip bir ağaca çarparak durabildi. Zabıta Daire Başkanlığına da yakın olan kazadan dolayı zabıta ekipleri kazanın olduğu yere koştu. Bu sırada, kolları ile ayaklarında sıyrıklar oluşan polis memuru, kazayı Polis Haber Merkezi'ne telsizle bildirdi. Yaralı polis memuru, "Merkez kaza yaptık, ben iyiyim arkadaşım yerde yatıyor, ambulans gönderin." dedi. Haber merkezindeki yetkili ise geçmiş olsun deyip diğer ekiplerle ambulansı kaza yerine gönderdi.

Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan iki polis memuru Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bu arada otomobil sürücüsü Nihal Turgut, ifade için polis merkezine götürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber 'Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER