Mersin İdmanyurdu'nda genel kurul iptal edildi


Lige istediği gibi başlayamayan ve yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle bir süre önce alınan Mersin İdmanyurdu'nda Olağanüstü Genel Kurul Kararı iptal edildi. Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, yönetim olarak, Mersin İdmanyurdu'nun hem mali hem de sportif açıdan durumunu göz önünde bulundurdukları için sağduyulu bir şekilde bu kararı aldıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nda yarın yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'un iptal edildiği duyuruldu. Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Yönetim Kurulu'nun almış olduğu bu kararda kulübün hem mali hem de ligdeki durumlarının etkili olduğunu söyledi.

TAKIMIMIZIN DURUMUNU GÖZARDI EDEMEDİK

Mersin İdmanyurdu'nun hem sportif hem de de mali açıdan düzlüğe çıkana kadar Başkan Ali Kahramanlı ve yönetiminin görevi başında olacağını söyleyen Erdem, "Mersin İdmanyurdu Yönetimi olarak Ali Kahramanlı Başkanlığında yapmış olduğumuz son toplantıda takımımızın son durumu masaya yatırılmıştır. Yapmış olduğumuz toplantıda takımımızın hem mali hem de sportif açıdan durumunu gözardı etmeyerek sağduyu ile bu kararı almış bulunuyoruz. Mersin İdmanyurdu'nu maddi ve sportif açıdan düzlüğe çıkarana kadar Başkanımız Ali Kahramanlı ve Yönetim Kurulu görevinin başında olacaktır." dedi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Başkan Ali Kahramanlı ve yönetiminin almış olduğu bu sağduyulu kararda kenti yönetenler ile yapmış oldukları görüşmelerin de etkili olduğunu söyleyen Erdem, "Genel Kurul sürecinde başta Mersin Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Ak Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar ile yapmış olduğumuz görüşmeler almış olduğumuz bu kararda önemli rol oynadı. Sağolsunlar bize bu konuda ciddi destek verdiler. Mersin İdmanyurdu'nun düzlüğe çıkabilmesi adına ellerini taşın altına koyacaklarını yapmış olduğumuz toplantılarda bizlere ilettiler. Biz de almış olduğumuz sorumluk neticesinde genel kurulumuzu iptal ederek görevimizin başındayız." şeklinde konuştu.

ERDEM'DEN DESTEK ÇAĞRISI

Mersin İdmanyurdu'nun kentin takımı olduğunu ve bu bilinçle kentteki tüm bileşenleri kırmızı lacivertlilere destek vermesi gerektiğine de dikkat çeken Erdem, "Biz ne yapıyorsak Mersin İdmanyurdu'nun başarısı için yapıyoruz. Başta Kulüp Başkanımız Ali Kahramanlı olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmadığımızı herkesin bilmesi gerekiyor. Ancak bu takım kentin takımı. Bu kentte geçimini sağlayan başta işadamlarımız olmak üzere sorumluluk sahibi herkesin Mersin İdmanyurdu'na destek vermesi gerekmektedir. Gelin hep birlikte takımımıza sahip çıkalım ve kentin takımı Mersin İdmanyurdu'nun başarısında pay sahibi olalım. Aksi takdirde ciddi ve güçlü bir yönetim bu takımı yönetmeye talip ise biz Mersin İdmanyurdu Yönetimi olarak görevimizi onlara bırakmaya her zaman hazırız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu'nda genel kurul iptal edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER