Metin Albayrak: Hepimizin yüreği yanıyor


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Hepimizin yüreği yanıyor. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendiği maçın ardından Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yaşadığımız ve hiçbirimizin tasvip etmediği çok üzücü bir haberle maça başladık. Hakkın rahmetine kavuşmuş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Çok üzgünüz. Böyle ortamlarda maçı konuşmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum hepimiz gerçekten çok üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Hayatın da devam ettiğini dile getiren Metin Albayrak, "Bildiğiniz gibi erteleme maçıydı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Hava şartları malum başta tedirginlik yaşadık ancak hakem Barış Şimşek maçı oynattı. Bu hava şartlarında zor da olsa maçı kazandık mutluyuz. Önümüze bakıyoruz, hafta sonu Gençlerbirliği maçına bakıyoruz o yüzden çok da fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Hepimizin yüreği yanıyor. Hepimizin başı sağ olsun." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Metin Albayrak: Hepimizin yüreği yanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER