Metin Albayrak: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz


Beşiktaş İletiişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Trabzonspor karşısında aldıkları 2 -1 'lik mağlubiyetten dolayı taraftarlarından özür dilediklerini söyledi.

Süper Lig'in 2. haftasında oynadıkları Trabzonspor mücadelesi sonrasında konuşan Metin Albayrak, "2. hafta evimizde oynadığımız maçta 2 -1 mağlup olduk. Çok üzüntülüyüz. Moraller bundan sonra bozulmasın. Büyük bir camiayız. Taraftarımızdan özür diliyoruz. İlk hafta bol gollü bir galibiyet almıştık. Daha sezon başı, yolumuz çok uzun." dedi.

Maçın hakemi Ali Palabıyık hakkında da düşünceleri sorulan Albayrak, "Hakemleri biz düzeltemeyiz. Hakem kararları herkesin gözü önünde oldu. Hakem, eşit adalet dağıtacak. İnsanlar hata yapsalar bile özür dilemesini bilmeli. Takımlar büyük yatırımlar yapıyor. O yüzden artık hakemleri konuşmamalıyız. Futbolun güzelliklerini konuşmalıyız." diye konuştu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Levya için girişimlerin sorulması üzerine ise Metin Albayrak, şunları aktardı: "Bitmeden bir şey söyleyemeyiz. Hocamız da o bölgeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendisi kaliteli bir futbolcu. Önümüzdeki hafta yeni gelişme olabilir." CİHAN
<< Önceki Haber Metin Albayrak: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER