MHP Bayırbucak Türkmenleri araştırma heyeti Hatay'da


MHP Bayır Bucak Türkmenleri araştırma heyeti, Hatay Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Hatay ve Adana MHP il başkanları, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ziyarette Bayırbucak Türkmenleri ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret sonrası Valilik önünde açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Suriye'de ağır saldırılarla büyük bir insanlık dramına maruz kalan Türkmenlerin durumu ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla oluşturulan heyetin Hatay'a geldiğini belirtti. Özdağ, "Suriye'de hemen sınırın öbür tarafında Türkmen kardeşlerimize destek için bugün burada hep birlikteyiz. Suriye sınırında maalesef insanlık dramı yaşanıyor. Türkmen kardeşlerimiz ağır bombalar altında perişan oluyorlar. Türkiye'nin aldığı tedbirleri yeterli görmüyoruz. Biz de meseleyi yerinde incelemek için Hatay'dayız." dedi.

MHP Bayırbucak Türkmenleri araştırma heyeti, Vali Ercan Topaca ile görüştükten sonra Yayladağı ilçesine hareket etti. CİHAN
<< Önceki Haber MHP Bayırbucak Türkmenleri araştırma heyeti Hatay'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER