MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı'nı tweet'lerle eleştirdi

MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı'nı tweet'lerle eleştirdi

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Twitter hesabında yazdığı mesajda, "Ak Parti İl Başkan'ı; ertelenen AKP İzmir mitingde terör'e karşı DİK duruşlarını göstereceklermiş! Vay Beee." diyerek, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ın açıklamalarını eleştirdi.

"Biz her platformda milletimizin artık çok iyi bildiği gerçekleri ifade ediyor, halkımızla AKP ve icraatları konusunda uzlaşıyoruz. Yani insanımız artık AKP'yi ve taşıdığı yalancı zihniyetini çok iyi tanıyor." yazan Karataş, şöyle devam etti: "Yaptıkları açıklamaları Fransız biri okusa ya da dinlese çok iyi olur. Zira İzmirliler ve Türk milleti, konuları çok iyi bildiği için artık yalana kanmıyor… İnsanımız cebindekini, bankaya borcunu, kendisinin ve çocuğunun geleceğini, işsizliği, kiraları, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını, benzin ve mazotun kaç para olduğunu, AKP ile hayatın ne kadar zorlaştığını ve zamlandığını biliyor! Terörü kimin azdırdığını, Oslo'da PKK ile kimin görüştüğünü, Dolmabahçe'de PKK ile anlaşma imzalandığını, Habur rezaletini, Kandil'i, biz şehit acısı çekerken megri megri dans ettiklerini ve milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını, 'Türk' ismini silmek istediklerini ve BOP'un eşbaşkanlığını yürüttüklerini herkes biliyor! Şimdi bir de gelmişler, 'İzmir'de teröre karşı bayraklarımızla miting yapacağız.' diyorlar! Vay be! Bu kadar takiyye, bu kadar riyakarlık ve bu kadar yalancılık görülmemiştir! AKP'nin teröre karşı dik durduğu nerede görülmüştür? Bu imkansız! Elbette tepkimizi her alanda dile getiriyoruz. Sosyal medya da bu alanlardan biri."

MHP İl Başkanı Karataş'ın tveet'lerinden bazıları şöyle:

"Akp İl Başkan'ı;Pazar günü yapacakları mitingde terör'e karşı DİK duruşlarını göstereceklermiş! Vay Beee"
"Ey Akp, Habur-Oslo-Kandil-İmralı-Dolmabahçe- Pankartlarınız'da olacakmı? Akiller-Barzani-şivan olacak'mı?Küsmesinler"
"Ya Olduğun gibi görün,yada göründüğün gibi ol! Akp ye cuk oturuyor! Bunlar bir o tarafa bir bu tarafa, merdaneli Can'ım!"
"Çözüm sürecini buzdolabına kaldıracaksın yetmedi seçim beyanamesine koyacaksın!Sonra teröre karşı DİK duracaksın!Hadi be"
"Cumhurbaşkanı,Başbakan pyd nin pkk dan farkı yoktur buyurmuşlar!Kobani'ye selam olsun bana serok Ahmet derler diyenkimdi"
"Selamı vereceksin,Silahı Desteği vereceksin Salim Müslim'i Ağırlayacaksın pyd-pkk aynı diyeceksin!Bu İhanetin itirafıdır"
"Şimdi hangi yüzle İzmir'e gelim teröre karşıDİK durup birlik beraberlik mitingi yapacaksınız?İhanetin itirafı denir buna"
"Bizim için DUA Niteliğinde olan "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" Sözlerimizi Utanmadan söyleyecek misiniz? Sizden her şey beklenir!"
"Biz ŞEHİTLERİMİZE-VATANIMIZA Sahip çıkarken bizi provokasyonla suçlayanlar MilliyetçiliğiAyaklar altına alanlar;Yine Gömlek mi değiştirdiniz"
"Sizin Meseleniz Memleket Meselesi değil 17-25 Aralık Meselesi! İzmir'den size destek yok iki de bir Gömlek değiştirmeniz boşuna YOLCUSUNUZ!."tweetlerle-elestirdi-1909014.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı'nı tweet'lerle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER