MHP'li Yıldırım: Mamak Askeri Cezaevi'nde 6 yıl yattım ama bu kadarını görmedim


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Yaşar Yıldırım, Koza Holding ve İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasına tepki gösterdi. Yaşar, "Biz çok zulüm gördük geçirdik. Ben 12 Eylül darbelerini görmüş bir insan olarak Mamak Askeri Cezaevi'nde 6 yıl yattım ama bu kadarını görmedim" dedi.

MHP'li Yaşar Yıldırım, Koza İpek Holding'in Ankara İstanbul Yolu üzerinde bulunan genel merkezine destek ziyaretinde bulundu. Yaşar, İpek Grubuna atanan kayyuma tepki gösterdi. Yaşar, "Ben 12 Eylül darbelerini görmüş bir insan olarak Mamak Askeri Cezaevi'nde 6 yıl yattım ama bu kadarını görmedim." sözleriyle yaşananlara tepkisini dile getirdi.

'ZULÜM ABAD OLMAZ. UNUTMAYIN Kİ ALLAH'TAN BÜYÜK HİÇBİR ŞEY YOKTUR'

Hiçbir beşeri gücün 17-25 Aralık'ın hesabını engellemeye yetmeyeceğini dile getiren Yıldırım şunları söyledi: "Zulümler gelir geçer. Biz çok zulüm gördük geçirdik. Ben 12 Eylül darbelerini görmüş bir insan olarak Mamak Askeri Cezaevi'nde 6 yıl yattım ama bu kadarını görmedim. Bu kadar hukuksuzluğu bu kadar fütursuzluğu bu kadar düşmanlığı görmedim. Bu düşmanlığın arkasında ne var bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey vardır. Bu zulmün sonu 1 Kasım'dır. Hiç kimse merak etmesin bu zulüm 1 Kasım da bitecek. Hiç endişe etmeyin. Hiçbir beşeri güçte 17-25 Aralık'ın hesabını engellemeye gücü yetmez. Eğilmeyin, insan yere düşer, bir kısım toprak alır ve kalkar. Biz çok yere düştük bir toprak aldık kalktık. Zulüm abad olmaz. Unutmayın ki Allah'tan büyük hiçbir şey yoktur. Bu dünya imtihan dünyasıdır. Bunlar bir imtihandır. Bu imtihanlardan hamd ederek çıkmak lazım. Zulümle netice alınmaz, görüşleri değişmez. O yönden hiç endişe etmeyin. Rabbim bu zulüm edenlerin zulmünü kendi başına geçirecektir. Bunu da bütün dünya görecektir. Allah yar ve yardımcınız olsun." CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Yıldırım: Mamak Askeri Cezaevi'nde 6 yıl yattım... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER