MHP'liler metroda vatandaşlara 'simit-ayran' ikram etti

MHP'liler metroda vatandaşlara 'simit-ayran' ikram etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, sabah metro ile işe giden vatandaşları çiçeklerle karşıladı ve simit-ayran ikram etti.

İl Başkanı Yusuf Baş'ın bizzat eşlik ettiği ve her gün değişik yerleşim birimlerinde gerçekleştirilen programlarda vatandaşlar MHP adaylarına yoğun ilgi gösteriliyor. İl Başkanı Yusuf Baş, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekili adayları Adem Gündoğan, Sinan Gül, Neslihan Uzun, İbrahim Sezer son olarak Yüreğir ilçesinde Kazım Başer Mahallesi'nde, daha sonra da Seyhan ilçesinde İbo Osman caddesinde vatandaşlarla buluştu.

MHP Adana İl Teşkilatı'nın düzenlediği bir başka çalışma ise metro istasyonlarında oldu. İl Başkanı Yusuf Baş ve Seyfettin Yılmaz 'Hafif Raylı Sistem' olarak da bilinen metronun Ruh Sağlığı Hastanesi istasyonunda güne erken başladı. Burada gelen-giden yolcuları çiçeklerle karşılayan Baş ve Yılmaz, ayrıca simit-ayran ikram etti.

Ülkenin geleceğini planlayan seçim beyannamesi broşürünün de dağıtıldığı çalışma kapsamında, diğer istasyonlarda ve metro içinde de yolculara aynı sürprizi yapan Baş ve Yılmaz, 'hayırlı günler' diledikleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Metro yolcularının en şanslısı ise kuşkusuz minikler oldu. Baş ve Yılmaz, çocuklara bol bol 'harçlık' dağıttı.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'liler metroda vatandaşlara 'simit-ayran' ikram etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER