Milletvekili adayı Ulubey: CHP halkımızın ortak sesi olacak

Milletvekili adayı Ulubey: CHP halkımızın ortak sesi olacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adıyaman Milletvekili adayı Gazeteci Yazar Fatma Ulubey, milli iradeyi dilinden düşürmeyenlerin 7 Haziran'da halkın sandığa yansıttığı iradeye saygılı olmayıp ülkeyi bir erken seçime sürüklediklerini söyledi.

CHP'nin ülkede devrimlere öncülük etmiş köklü bir parti ve bu zorlu süreçte her kesimin güvenle sığınacağı tek liman olduğunu belirten Ulubey, "Kimlikler üzerinden siyasete her zaman karşı durduk. Farklılıklarımızı bir ayrışma sebebi değil, bir zenginlik olarak algıladık" dedi. Parlamentoda güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisinin, halkın ortak sesi olacağını vurgulayan Ulubey, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Milli iradeyi dilinden düşürmeyen fakat 7 Haziran'da halkın sandığa yansıttığı iradeye saygılı olmayanlar ne yazık ki, ülkeyi bir erken seçime sürüklemişlerdir.1 Kasım'da sizlere, insanlığa ve Adıyamanımıza hizmet etmek aşkıyla, Milletvekili adayı arkadaşlarımla beraber buradayız. Saygıdeğer Adıyaman halkı, toplum olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin de, Adıyamanımızın da sorunlarını çok iyi biliyoruz. Takdir edersiniz ki bu sorunlar ancak kararlı bir siyasetle ve sizlerin verdiği destekle çözülecektir. Milletin yani halkın önünün açıldığı ve sizlerin karar verici olduğu bir siyasetin önü açılsın istiyoruz.

Dilinden, inancından, aidiyetinden dolayı hiç kimseyi ayırt etmeksizin, toplumu kutuplaştırmadan her kesime saygılı bir siyasi iradenin ülkenin başına gelmesi kaçınılmaz olmuştur. Şüphesiz bu irade CHP'dir. CHP ülkenin devrimlerine öncülük etmiş köklü bir partidir. CHP, Bu zorlu süreçte her kesin güvenle sığınacağı tek limandır. Kimlikler üzerinden siyasete her zaman karşı durduk. Farklılıklarımızı bir ayrışma sebebi değil, bir zenginlik olarak algıladık.

Anneliğin kutsal olduğu bu topraklarda ne acıdır ki, Annelerin yüz yıllardır en çok acı çektiği, ağladığı topraklar olmuştur. Bir anne olarak artık hiç bir annemizin yüreği yansın istemiyoruz. Adıyamanımızın bağrında kopan insanlar olarak gerek ülkemizin gerekse Adıyaman halkımızın acılarını, sancılarını derinden yaşamış insanlarız. Bizlere güvenmenizi ve inanmanızı istiyoruz. Bizlere güç vermenizi, yetki vermenizi bekliyoruz!
Parlamentoda güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eşittir halkın iktidarı demektir. Halkımızın ortak sesi CHP olacaktır.

Siz değerli Adıyaman halkının, emekten, yoksuldan, ezilenden, haktan, yana olduğuna yürekten inanıyoruz. Hayırlısıyla 1 Kasım günü sandık başına gittiğiniz zaman hangi partileri, hangi adayların daha iyi bir Adıyaman için, yüzü gülen bir toplum için, aydınlık için en önemlisi de çocuklarımızın geleceği için emek sarf ettiğini ve tüm bunların bilincinde olarak, elinizi vicdanınıza koyup oy kullanacağınızdan hiç bir şüphemiz yoktur. Emek halkındır. Değerli Adıyaman, emeğine sahip çık." CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili adayı Ulubey: CHP halkımızın ortak sesi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER