Milli Gazete yazarından Erdoğan'a ses getirecek tepki

Saadet Partisi'ne yakın Milli Gazete yazarlarından İsrafil Bayrakçı, AKP'nin terör mitingine tepki göstererek, "Millet senden hesap sorması gerekirken, sen kimden hesap soruyorsun.!? Sen bu milletin aklı ile şuuru ile ve izanı ile alay mı ediyorsun?" diye yazdı.

Milli Gazete yazarından Erdoğan'a ses getirecek tepki


Milli Gazete'den İsrafil Bayrakçı, AKP'nin "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi için "Millet senden hesap sorması gerekirken, sen kimden hesap soruyorsun.!? Sen bu milletin aklı ile şuuru ile ve izanı ile alay mı ediyorsun?" ifadelerini kullandı.

İşte, Bayrakçı'nın yazısının ilgili bölümü:

1 Kasım Seçimine Gidilirken

1 Kasım seçimlerine girmek isteyen her parti kendi çapında bazı çalışmaları yaparak seçime hazırlanmaları gayet normaldir. Fakat aklımı düşündüren bazı olaylar, bu ülke insanının akli dengesinin sanki yerinde olmadığını gösteriyor gibi. İçinde bulunduğumuz bugünler terör belasıyla ülke gündemini bir hayli meşgul ediyor ve polis ve asker şehitlerimizin cenazeleri artık infiale yol açıyor. Bunun karşılığında sivil toplum kuruluşlarının büyük bir katılımı ile 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet.” mitingi yapıldı. Buraya kadar söylediklerim gayet normal. Ama anormal gelen ise 20 Eylül Pazar günü İstanbul’da yapılan ve bütün devlet erkânının katıldığı aynı maksatlı miting…

Tamam da kardeşim, sen bu devletin Cumhurbaşkanısın, sen bu devletin Meclis Başkanısın, sen bu devletin Başbakanısın. Ve bugünkü durumdan birinci derecede sen sorumlusun. Millet senden hesap sorması gerekirken, sen kimden hesap soruyorsun.!? Sen bu milletin aklı ile şuuru ile ve izanı ile alay mı ediyorsun?

Anlıyorum senin maksadın 1 Kasım seçimlerine hazırlık mitingi ama millete teröre karşı miting diye yutturmaya kalkışıyorsun. Soruyorum, Allah aşkına bu numaralar artık bayatlamadı mı? Soruyorum, bu millet artık ne zaman uyanacak? Yeter artık kardeşim, bu yapılan oyunları oylarınla boz. İslam ve iman şuuru ile ihlasla gönül pencerenden bak, hakikati gör. Çünkü ben görmeyen gözlerimle bunları görüyorum. Sen gördüğün halde niçin görmek ve anlamak istemiyorsun?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

<< Önceki Haber Milli Gazete yazarından Erdoğan'a ses getirecek tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER