Milli Görüş muhalefet dozunu artırıyor

Seçimler yaklaşırken 'Milli İttifak' çatısı altında BBP ve MİLAD Partisiyle seçmenden oy isteyen Saadet Partisi'nin yayın organı Milli Gazete muhalefet dozunu her geçen gün artırıyor

Milli Görüş muhalefet dozunu artırıyor

Daha önce 'Milli Görüş' ideolojisi etrafında yürütülen muhalif çizgiyi, ekonomik durum ve toplumsal gerilime dikkati çekecek şekilde değiştiren Milli Gazete, çarşı-pazar fiyatları, iktidar mensuplarının lüks yaşamı gibi konulardan sonra bugün de böbreğini satan vatandaşı manşet yaptı. Manşet haber, 'Milli İttifak'ın seçim meydanlarında kullanacağı argümanı da göstermiş oldu.

İşte Milli Gazete'nin bugünkü manşet haberi

Şaşaada aranan itibar, Osmaniye'de satılığa çıkarıldı. Sosyal devlet olmaktan iyice uzaklaşan, Rant ekonomisini benimseyen, vatandaşa üretim olarak yansımayan icraatları ile ahkam kesen Anlayış, bir babanın feryadına yenik düştü

Borca batmış 3 çocuk babasının feryadı miting gürültüleri ve alkış sesleri arasında kaybolmaya mahkum mu edilecek? Yeni bir seçimin arefesindeyken yıllardır devletin şefkatini hissedemeyen mazlumların kederi değişecek mi? Kişi başına düşen 10 bin 400 dolarlık milli gelir nerede? Memleketin dört bir yanı “zayi” ilanlarıyla dolu. “Vicdan” kayıp. Aranıyor!

“Başka çarem kalmadı”

Beş yıllık süre içerisinde borçlarını ödemeyen Alpaslan Sarı’nın banka borçları faiziyle birlikte 40 bin lirayı buldu. Biri üniversite öğrencisi iki çocuk babası Sarı, banka borçlarını ödeyebilmek için böbreğini satmaya karar verdi. Bunun için kolları sıvayan Sarı üzerinde; satılık böbrek, fiyatı 50 bin TL, kan grubu A Rh+ ve iletişim numarası yazan afiş hazırlayarak boynuna astı. Yoldan geçen meraklı bakışlara aldırmayan Sarı, “Bankalara yüklü miktar borcum var. Artık başka çarem kalmadı. Ben de böbreğimi satılığa çıkardım” şeklinde konuştu. Bir süre ana cadde üzerinde boynuna asılı afiş ile bekleyen Alparslan Sarı daha sonra meraklı gözler altında caddeyi terk etti.

 
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, banka borçlarını ödeyemeyen temizlik işçisi, boynuna “Satılık Böbrek” afişi asıp ana cadde üzerinde böbreğini satılığa çıkardı.  Çektiği kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemeyen temizlik işçisi Alparslan Sarı (39), borçlarından kurtulmak için çareyi böbreğini 50 bin TL’ye satılığa çıkarmakta buldu. Kadirli Belediyesi’nde temizlik işçiliği yapan Alparslan Sarı, bazı bankalardan kredi bazılarından ise kredi kartı aldı. Beş yıllık süre içerisinde borçlarını ödemeyen Sarı’nın banka borçları faiziyle birlikte 40 bin lirayı buldu. Biri üniversite öğrencisi iki çocuk babası Alparslan Sarı, banka borçlarını ödeyebilmek için böbreğini satmaya karar verdi. Bunun için kolları sıvayan Alparslan Sarı üzerinde; satılık böbrek, fiyatı 50 bin TL kan grubu A rh+ ve iletişim numarası yazan afiş hazırlayarak boynuna astı. Yoldan geçen meraklı bakışlara aldırmayan Sarı “Bankalara yüklü miktar borcum var. Artık başka çarem kalmadı. Bir kere düştüm. Babam bile kendisine borcum olmamasına rağmen bana borcun var diyor. Ben de böbreğimi satılığa çıkardım” şeklinde konuştu. Bir süre ana cadde üzerinde boynuna asılı afiş ile bekleyen Alparslan Sarı daha sonra meraklı gözler altında caddeyi terk etti.

Milli Gazete'nin haberi için tıklayınız
<< Önceki Haber Milli Görüş muhalefet dozunu artırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER