Milli güreşçi Karadeniz, büyükler kategorisinde Türkiyeyi temsil edecek

Milli güreşçi Karadeniz, büyükler kategorisinde Türkiyeyi temsil edecek

Gürcistan'ın Tiflis kentinde 10 - 18 Ekim tarihlerinde yapılacak olan İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Çankırı Yaren Spor Kulübü Güreşçisi Seyfullah Karadeniz, büyükler kategorisi 85 kiloda Türkiye'yi temsil edecek. Milli güreşçi Karadeniz, 13 Ekim tarihinde mindere çıkacak.

İyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini kaydeden Yaren Spor Kulübü Başkanı İsmail Acıbunar, "Güreşçimiz Avrupa Şampiyonası'na, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu ağabeyi Seyfettin Hoca nezaretinde hazırlandı. Ağabeyinin tecrübelerinden güreşçimiz faydalandı." dedi.

Acıbunar, "Bu tür müsabakalar ekip işidir, eğer düzgün ekip kuramazsanız başarı sağlayamazsınız. Bizlerin her zaman yanında olan il müdürümüz Gürhan Yıldız'a göstermiş olduğu desteklerinden dolayı şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Milli güreşçi Seyfullah Karadeniz de "Hem ilimizi hem de Türkiye'yi şampiyonada en başarılı şekilde temsil etmek istiyorum. Bayrağımızı göndere çektirmek için elimden gelen mücadeleyi sergileyeceğim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Milli güreşçi Karadeniz, büyükler kategorisinde Türkiyeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER