Milosevic, forma şansını sakat ve cezalı oyunculara bağladı


Beşiktaş'ta uzun zamandır forma giyemeyen Sırp asıllı Alexander Milosevic, "Türkiye Ligi'nde, bu takvimin içerisinde cezalı oyuncular olacaktır. Sakatlar olacaktır. Bu rotasyonda benim forma şansım olacaktır." dedi.

Süper Lig'e verilen milli maç arasında Beşiktaş, Antalya kampı kapsamında Mardan Stadı'nda Osmanlıspor ile hazırlık maçı yaptı. 2 - 2 berabere biten maçta forma giyme şansı bulan Milosevic, maç sonu basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Hazırlık maçının iyi bir sınav olduğunu belirten Milosevic, takım içerisindeki atmosferden de memnun olduğunu söyledi. Bugünkü maçta ligte ve Avrupa'da forma giyme şansı bulamayan oyuncuların oynadığına değinen Milosevic, "Oyun içerisinde doğru işler yaptığımız bölümler var. Bazen yeteri kadar ciddi olmadığımız, yeteri kadar konsantrasyonumuzu yüksek tutmadığımız bölümler var. Ama sürekli süre almadığınızda bu tip bocalamaları yaşamanız normal. Her anlamda olumlu sınav oldu. Beşiktaş gibi bir kulüpte oynadığınızda sürekli olarak mücadele etmeniz gerekiyor. Forma mücadelesini sürekli vermeniz gerekiyor. Takım içerisinde bir yer bulabilmeniz için. Sürekli sıkı bir şekilde çalıştım. Ama bir şekilde forma giyemedim. Tabi forma giymek istersiniz. Forma giymek daha çok mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Milosevic, ligde lider olarak iyi bir pozisyonda olduklarını belirterek, kendisinin de bu mücadeleyi vermeye devam edeceğini söyledi.

Forma giyme şansı elde edememesinden dolayı başka takıma kiralık olarak gitme ihtimali sorulan Milosevic, "Ben şuna inanıyorum mutlaka şans gelecektir. Türkiye Ligi'nde bu takvimin içerisinde, cezalı oyuncular olacaktır, sakatlar olacaktır. Bu rotasyonda benim forma şansım olacaktır. Kışın transfer dönemine çok uzun bir zaman var. Onla konuşmak istemiyorum. Ama çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Milosevic, forma şansını sakat ve cezalı oyunculara bağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER