Mobil aygıtlar ile sunum ve toplantı yapmak mümkün


Sennheiser'ın Skype for Business'ın ürünleri herhangi bir anda ve herhangi biri ile (PC veya mobil aygıt) toplantı yapılabiliyor. Ürünler ile elemanlara her yerden erişilebildiği gibi sunum ve eğitim verilebiliyor.

Microsoft markası Skype for Business'ın ürünleri sesli ve görüntülü diyalog dışında pek çok görev görüyor. Bu görevlerden biri eğitim ve sunum, diğeri çoklu toplantı. Bunlar, masa başından kalkıp bir topluluğa sunum yapar gibi dinamik olmayı mümkün kılıyor.

Dışarıda bulunanlar veya tatilde şirketleri ile diyalogu devam ettirenler için tasarlanan Bluetooth kulaklık olan Presence UC, kullanıcılarına HD ses kalitesinde görüşme yaptırıyor. SpeakFocus ve WindSafe'ten yararlanılarak gürültülü ortamlarda bile 3 adet dijital mikrofon ile karşı tarafa net ve anlaşılır bir ses iletimi sunuluyor. ActiveGard ile şoklara karşı kullanıcıların kulak güvenliği teminata alınıyor.

USB ile masaüstü veya lap topa bağlanabilen SP 20, kendi kendini şarj edebiliyor. Aynı anda hem mobil aygıtlara hem de PC'lere bağlanabilen ürün, telefondan yapılan toplantıyı cep telefonunda bir başka toplantı ile bir araya getirilebiliyor. Cep telefonu ve tablet hoparlörlerinden kaliteli ses sistemi bulunan SP 20, multimedya uygulamalarında da kullanılabiliyor.


Sennheiser, masa telefonunu bırakmaktan yana olmayanlara da kablosuz özgürlük seçeneği sunuyor. DW serisi DECT kulaklıklar, kullanıcıyı hem masa telefonuna hem de SFB istemcisine aynı anda bağlı tutuyor. Büro içinde kulaklıklar, 180 metreye dek HD kalitesinde berrak ses ve 12 saate kadar bağımsızlık vaat ediyor.

Tercihe göre tek veya çift taraflı olarak seçilebilen MB Pro serisi kulaklıklar, aynı anda iki aygıta birden Bluetooth ile kablosuz bağlanabiliyor. Kulaklıklar, filtreli mikrofonları ile açık bürolarda bile ortamdan gürültüsüz bir ses iletimi iddiasında. Room Experience yanı ile aynı odadaymışçasına doğal bir ses üretimi taahhüt ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Mobil aygıtlar ile sunum ve toplantı yapmak mümkün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER