Money Gram ve Gönder-al el ele verdi, para naklinde perakende noktaları devrede

Money Gram ve Gönder-al el ele verdi, para naklinde perakende noktaları devrede

Para gönderimi-alımı hizmeti veren Money Gram ve fatura ödeme servisi ile bilinen Gönder-al el ele verdi. Kurumların vardığı anlaşma gereği tüketiciler, perakende alanlarından yararlanarak Türkiye'nin her yerinden finansal hizmet alabilecek ve para gönderimini-alımını kolayca yapabilecek.


Anlaşmaya dair detaylar Money Gram International Güney Avrupa Başkan Yardımcısı Massimo Canovi ve Gönder-al Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Taboğlu tarafından basın toplantısı ile paylaşıldı.

Türkiye'nin yüzde 40'ının bankacılık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanamadığını belirten Canovi, "Gönder-al ile yaptığımız güç birliğinin ardından Money Gram'ın Türkiye hizmet ağına perakende noktalarını da ekleyerek bin 300 noktaya varıyoruz. Gönder-al hizmet ağını genişlettikçe bu sayı daha da artacak. Bu perakende alanları ile müşterilerimiz, Türkiye'nin neresinde olursa olsunlar 7/24 finansal hizmetleri çok daha kolay elde edebilecek, ülke içine-dışına kolayca para gönderip alabilecekler." dedi.

Taboğlu ise şunları dile getirdi:

"Money Gram/Gönder-al sistemi ile müşterilerimize uygun lokasyonlarda mesai saatlerine bağlı kalmadan, fiyat artılı para nakli olanağı tanıyor. Acentelerimiz haftasonları da açık olan ve haftaiçi de geç saatlere kadar hizmet veren noktalar. 2017 başında 80 şehirde 2 bin perakende noktasına varmayı hedefliyoruz."

CİHAN
<< Önceki Haber Money Gram ve Gönder-al el ele verdi, para naklinde perakende... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER