Muş Belediyesi'nden park çalışması

Muş Belediyesi'nden park çalışması

Muş Belediyesi tarafından Zafer Mahallesi'nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı'nın tamamlanma aşamasına geldiği belirtildi.

Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentte yeni bir park daha kazandırılıyor. Zafer Mahallesi Salih-Muhlise Camii yanında yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanarak Muş halkının hizmetine sunulacağını belirten Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Yeni park kurmak çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi'nin yeşil alan eksiğini gidermek için burada yeni bir park kurduklarını ifade eden Başkan Asya, şunları kaydetti: "Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla ilgili bir çalışma başlattık. Bu kapsamda kullanılmayan veya atıl durumda olan yerleri değerlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın beton yığınlarına mahkum olmasını istemiyoruz. Zafer Mahallemizin bu eksiğini gidermek için Salih-Muhlise Camii yanında park alanı oluşturduk. Uzun bir süredir ekiplerimiz burada çalışıyor. Çalışmaların sonuna geldik. Önümüzdeki yıl kamelyaları kurarak ve çim ekimi yaparak parkı halkımızın hizmetine sunacağız."

Parka verilen isim hakkında bilgi veren Başkan Asya, "Müftü Mehmet Çağlayan, Muş'un yetiştirdiği nadir alimlerden biridir. Böylesine değerli bir zatın adının yaşatılması için bu parkımıza onun adını verdik." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Muş Belediyesi'nden park çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER