NT'de dünya klasikleri yüzde 30 indirimli


Eğitim perakendecisi NT, dünya klasiklerini yüzde 30 indirimli satıyor. İndirim 31 Ekim 2015'e kadar 148 satış alanında geçerli olacak. Net Kart'ı bulunan kitapseverler kampanyadan www.nt.com.tr'den yapacakları alışverişlerinde de faydalanabilecek.

2014te 20 milyon kitabı okurlarla buluşturan NT'nin Kitap Kategori Müdürü Yılmaz Şimşek konuyla ilgili şunları kaydediyor:

"Okulların açılmasıyla beraber kitap satışları da artıyor. Kitapseverleri daha çok kitapla buluşturmak, kitap okumaya destek olmak için yıl boyunca özel kampanyalar hazırlıyoruz. Kitapseverleri sevindiren kampanyalarımızdan biri de dünya klasiklerindeki yüzde 30 indirim fırsatımız. Bir dönemden ziyade her döneme seslenen klasik eserler kitapseverlerin kitaplıklarında olmaz olmazlardandır. Bu değerli eserleri henüz okuyamayan öğrenciler ve yetişkinler için klasik eserlerdeki kampanyamız güzel bir fırsat."
Şimşek, klasik eserler konusunda şu tavsiyelerde bulunuyor:

"Klasik eserleri keyifle okuyabilmek ve anlayabilmek için kötü çeviriler ve sayfaları azaltılmış kitaplar tercih edilmemeli. Klasik kitaplarda çocukların, gençlerin yaş düzeyine uygun kitaplar seçilmeli. Klasikler ödev mantığıyla okunduğu zaman okuyucusuna çok keyif vermeyebilir. Bu yüzden özellikle öğrencilere klasikler okutulurken onlara bu kitapları neden okumalarında fayda olacağını belirtmek eserlerin ilgiyle okunmasını sağlayabilir."
CİHAN
<< Önceki Haber NT'de dünya klasikleri yüzde 30 indirimli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER