Öğrenci ve mahalle sakinlerinden baz istasyonu eylemi

Öğrenci ve mahalle sakinlerinden baz istasyonu eylemi

Erzincan'da mahallelerine baz istasyonu kurulmasına tepki gösteren öğrenci ve mahalle sakinleri eylem yaptı. Ellerinde hazırladıklar dövizler ile 'Baz istasyonu istemiyoruz' sloganları atan öğrencilere, öğretmenleri, aileleri ve mahalleli de destek verdi.

Mengüceli Mahallesi 1306 Sokak üzerinde bulunan Telekom'a ait boş binanın bahçesine kurulmak istenen baz istasyonu, tepkileri de beraberinde getirdi. Baz istasyonunun kurulduğu alana gelen Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu ve Erzincan Ortaokulu öğrencileri, ellerinde 'Baz istasyonu istemiyoruz, baz istasyonu öldürür, baz istasyonu ölümdür' yazılı dövizlerle tepkilerini ifade etti. Slogan atan öğrenciler, ilerde ciddi hastalıklar yaşamamak için baz istasyonu yapılmaması gerektiğini ifade ederek; "Sağlığımızla oynanılmasını istemiyoruz. İleride hastanelerde tedavi görmek istemiyoruz" dedi.

Mengüceli Mahallesi Muhtarı Reşat Bağdaş, baz istasyonunun yangından mal kaçırılırcasına kurulduğunu söyledi. Bağdaş, dün beton döküldüğünü, bugün baktıklarında direğin bitirildiğini belirterek; ilin mülkü idare amirlerinden baz istasyonu kurulumunun durdurulması için destek istedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenci ve mahalle sakinlerinden baz istasyonu eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER