Okan Buruk: Galatasaray'la bir görüşmem olmadı


Medicana Sivasspor'la yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Teknik Direktör Okan Buruk, Galatasaray'la bir görüşmesinin olmadığını söyledi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin 2 - 0 kaybedilen Gaziantepspor maçından sonra istifa sinyalini vermesiyle birlikte ismi Galatasaray ile anılan ve basına yansıyan sarı kırmızılı kulübün eski yıldız oyuncusu ve günümüzün başarılı teknik direktörü Okan Buruk, her hangi bir görüşmesinin olmadığını söyledi.

Galatasaray'da adı anılan Okan Buruk, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da her hangi bir isim ile her hangi bir şekilde görüşmem olmadı." dedi.

Galatasaray'ın altyapısından yetişip 1991 - 2001 ve 2006 - 2008 yılları arasında yine aynı takımda forma giyen Okan Buruk, Elazığspor'da başladığı teknik direktörlük görevini, Gaziantepspor ardından da Medicana Sivasspor'da sürdürdü. Buruk, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Osmanlıspor'a 4 - 0 mağlup oldukları maçın ardından Medicana Sivasspor'la da yollarını ayırmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Okan Buruk: Galatasaray'la bir görüşmem olmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER